2777
2789
عنوان

کمککک

268 بازدید | 8 پست

بچه ها اگه هستید لطفا راهنمایی کنید

براتون پیش اومده که با استفاده از ژل ضدجوش باز هم جوش بزنید !؟ 

یعنی خود ژل باعث بشه جای کمتر شدن جوشا بیشتر بشن !؟ 

من دارم ضدجوش فیس دوکس طبق پیشنهاد دکتر استفاده میکنم اما جوشای ریز جدید دارن نمایان میشن 

قبل از ژل هم صابون کلیندا ویرگو میزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی منم دیگ استفاده نکنم اینو !؟  چه مارکی استفاده میکردی و الان چی استفاده میکنی که خوب بوده

بعضیا اوایل جوش میزنن اصطلاحا بهش میگن برون ریزی جوش بعد خوب میشه 

حداقل دو سه هفته استفاده کن اگه دیدی بازم جوش میزنی استفاده نکن 

دکتر واسم سینره نوشت ناجور جوش میزد صورتم باهاش

یه دکتر دیگه رفتم آلفا هیدروکسی اسید آردن تجویز کرد خیییییلی راضیم صورتم کاملا صاف شده

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
بعضیا اوایل جوش میزنن اصطلاحا بهش میگن برون ریزی جوش بعد خوب میشه  حداقل دو سه هفته استفاده کن ...

من تا حالا از محصولات فیس دوکس استفاده نکردم نمیدونم خیلی عجیبه برام دقیقا رو گونه هام استفاده میکنم الان ریز ریز از زیر پوستم داره جوش میزنه بیرون 

اعصابم خورده اخه دقیقا برا همین ک اینا برن رفتم دکتر 

من تا حالا از محصولات فیس دوکس استفاده نکردم نمیدونم خیلی عجیبه برام دقیقا رو گونه هام استفاده میکنم ...

بعضی محصولات ب پوست همه نمیسازه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...