2777
2789
عنوان

جریان ۱۳ صفر چیه ؟

188 بازدید | 15 پست

میگم جریان این ۱۳ صفر چی بود تو نت سرچ کردم خرید طلا رو فقط گفته بود باید چیکار کرد ؟

وثت هست یا تموم شد؟

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

رفتن ب پیشواز ارزو با خرید مرتبط با اون آرزو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه ماهه همه میگن دیگه 

من دو هفتس نیستم😄😄

الان توی همین سایت سرچ کردم ۱۳ صفر، کلی تاپیک در موردش اومد، فهمیدم🤣🤣، ممنون عزیزم

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
من دو هفتس نیستم😄😄 الان توی همین سایت سرچ کردم ۱۳ صفر، کلی تاپیک در موردش اومد، فهمیدم🤣🤣، ممنون ...

فدات.

من خودمم امروز رفتم یه بلوز پسرونه گرفتم به نیت پسردارشدنم .ولی دیگه از صبح همش تاپیک ۱۳صفر هست خوب از رو اون بخونن دیگه چرا تاپیک میزنن😅😅

فدات.  من خودمم امروز رفتم یه بلوز پسرونه گرفتم به نیت پسردارشدنم .ولی دیگه از صبح همش تاپیک ۱ ...

من دو هفته نیومدم سایت، الان دیدم😃

فدات.  من خودمم امروز رفتم یه بلوز پسرونه گرفتم به نیت پسردارشدنم .ولی دیگه از صبح همش تاپیک ۱ ...

ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم😍😍😍