2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وام فرزند آوریمو با جواز کسب گرفتم .خود صاحب جواز هم یه هفته پیش ۱۵۰ ملیون وام گرفت .البته دوندگی خیلی داره 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
پس ۱۵۰ میدن

فکر کنم سقفش ۲۰۰ ملیونه .ولی خب باید ضامنم ببری گلم .از ایشون دوتا جواز دار دیگه ضامن خواستن 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
بله  اگه از طرف کمیته با بهزیستی معرفی بشی  ضامن داشته باشی خیلی سریع بهت میدن

اون لحاظ ندارم اشنا واز طرف کمیته نیستم.پارتی ندارم.ضامن ها باید کی باشن بازنشستع هم قبوله

انشاله راجت بدن.

انشالله .ولی مگه امام زمان ظهور کنه تواین مملکت یه چیزی راحت در اختیار آدم بزارن .