2821
2789

حیفه نزن برو کراتین کن

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اینکارو نکن پشیمون میشی برو یه سالن خوب پروتین تراپی کن ماسک مو اینا بخر استفاده کنی اوکی میشه

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )

سلام بنظر من اینکارو نکن خیلی پشیمون میشی منم دقیقا دوسال پیش بخاطر اینکه موهام شدیدا خشک شده بودن پسرونه کوتاه کردم بعدش خیلی پشیمون شدم به جای کوتاه کردن پروتین تراپی کن بعدش هم که از شامپو وماسک و ارگان استفاده میکنی موهات کاملا اوکی میشه خیالت راحت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز