2777
2789
عنوان

فنی یا انسانی؟

74 بازدید | 9 پست

اول از فنی شروع میکنم... تو شهرستان ما برد نداره یعنی مثل تهران نیس ک شغلی براش بشه پیدا کرد و به جایی رسید نهایت در حد خیاط شدن و ...

و من خودم علاقه زیادی هم ندارم به فنی فقط گرافیک رو دوس دارم

و حالا انسانی ، من حفظیاتم خوبه و خانوادمم میگن که انسانی خوبه و همین رشته رو بخونم معلم شم بنظرتون کدوم رشته بهتره؟

و شغل های خوب تو رشته انسانی چیه؟ مترجم زبان بشم اصلا میتونم درآمد خوبی داشته‌ باشم و برم خارج از کشور؟

محدثه هستم ۱۹ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری-دانشجوی حقوق و معلم انگلیسی/انشالله به هدفم که وکیل شدن هست برسم ولی ارزومه مامانم همیشه سلامت باشه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو انسانی بخون فرهنگیان قبول شو دبیر شو از وقتی ک وارد دانشگاه شی در امد داری  من خودم رشتم ا ...

اگه بتونم دبیر زبان میشم چون من خودم از اول معلمی دوس نداشتم.

چن ساله زبان میرم ان‌شا‌لله تموم کنم هم کنکور زبان میدم هم انسانی

محدثه هستم ۱۹ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری-دانشجوی حقوق و معلم انگلیسی/انشالله به هدفم که وکیل شدن هست برسم ولی ارزومه مامانم همیشه سلامت باشه❤️

اگه میتونی حتما برو تجربی 

تجربی ک برا من خط خورده بود یعنی نمیتونستم برم

بعدشم اصلااا علوم و ریاضی اینا سرم نمیشه حوصلشو ندارم متنفرم از  این درس ها استعدادی هم تو ریاضی ندارم و نداشتم.

انسانی انتخاب کردم ولی میخواستم اطلاعات داشته باشم

اگه بتونم دبیر زبان میشم چون من خودم از اول معلمی دوس نداشتم. چن ساله زبان میرم ان‌شا‌لله تموم کنم ...

اره خیلی خوبه موفق باشی 

در کنارش کلاس زبان و کامپیوتر برو چیزی یاد بگیر ک اگه ته این رشته ها چیزی نبود بتونی از طریق هنرت کسب درآمد کنی

اره خیلی خوبه موفق باشی  در کنارش کلاس زبان و کامپیوتر برو چیزی یاد بگیر ک اگه ته این رشته ها ...

اره اگه موقعیتش پیش بیاد کلاس کامپیوتر هم میرم حتما

تجربی ک برا من خط خورده بود یعنی نمیتونستم برم بعدشم اصلااا علوم و ریاضی اینا سرم نمیشه حوصلشو ندار ...

انسانی برو 

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )