2777
2789
عنوان

رفلاكس شديد

152 بازدید | 9 پست

سلام دختر من سه ماهو بيست روزشه و رفلاكس داره گاهي خودشو قوص ميده دستشو ميكنه دهنش همزمان و خيلي بالا مياره و گاهي تو بغلم خودشو سيخ ميكنه ميزنه زير گريه تجربه اي دارين 

از نظر تشنج هم برسي شده نداره

سلام من دخترم ۳ ماهشه ، مشکل دختر شما رو داره دکتر بهش دارو  تشنج داده ،نوار مغزش سالمه ولی باز هم اون حالت باز کردن دستاشو تکرار کرده بازم میگن ببرمش نوار ،و داروهاشو عوض کنم تو رو خدا بهم بگید چکار کردید پیش چه دکتری رفتید خواهش میکنم کمکم کنید ،من شماره تماس خودمو میذارم ۰۹۳۵۲۳۹۱۰۹۲ تو رو خدا بهم پیام بدید خواهش میکنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام من دخترم ۳ ماهشه ، مشکل دختر شما رو داره دکتر بهش دارو  تشنج داده ،نوار مغزش سالمه ولی باز ...

سلام عزیز دلم خوبی من پیش دکتر محسن جواد زاده دخترم بسترب کردم ال تی ام دادم و تنشج نبود و دارو قطع کردن عزیزم پایان ۶ ماهگی این کارش تموم شد تو‌گوگل بزن دکتر جواد زاده خیلی دکترا این حرکت اشتباه میگیرن

سلام من دخترم ۳ ماهشه ، مشکل دختر شما رو داره دکتر بهش دارو  تشنج داده ،نوار مغزش سالمه ولی باز ...

پسرمنم همین مشکلو داره دقیقا ومن دارم‌میمیرم ازاسترس فقط کارم شده گریه

سلام من دخترم ۳ ماهشه ، مشکل دختر شما رو داره دکتر بهش دارو تشنج داده ،نوار مغزش سالمه ولی باز هم ا ...

عزیزم 

شما چیکار کردی ؟

دخترت چطوره ؟؟

منم تو شرایط شمام و حالم خیلی 

بده 😥