2777
2789
جان؟

فدات شم عزیزم 

اینم بهم میگی ؟ مرسی ازت مهربونم ❤🌹💫

به نظرت یکی دوسال دیگه میاد ؟؟ منظورم اینه که درکل میاد خاستگاری ؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید ولی حسم میگع نه یا احتمالش خیلی کمه

مرسی ازت مهربونم 

اشکالی نداره دیگه چ کنیم توکل ب خدا زندگی همیشه بالا و پایین داره 💔☺

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

مرسی ازت مهربونم  اشکالی نداره دیگه چ کنیم توکل ب خدا زندگی همیشه بالا و پایین داره 💔☺

فدای دلت شم انشالله خوشبخت بشی نا امید هم نشو عشقم صد درصد که درست نیست حسم خدا رو چه دیدی شاید سد♥️

ببخشید ولی حسم میگع نه یا احتمالش خیلی کمه

میشه بگی کی ازدواج دارم شغلش کارمنده یا ازاد؟

یه ثانیه هایی رو دارم میگذرونم که با هیچ کلمه ای نمیتونم تلخیشو بیان کنم نمیدونم چی شد ته قصم به اینجا رسید منی که همیشه از خدا خیر خواستم.گفتن یه سری حرفا اسونه ولی درعمل ادم هر ثانیه هزار بار جون میده . فراموش کردن واقعا سخته خیلیییی🥲

فدای دلت شم انشالله خوشبخت بشی نا امید هم نشو عشقم صد درصد که درست نیست حسم خدا رو چه دیدی شاید سد♥️

ازمون وکالت قبول میشم ،،؟کی ازدواج دارم

میرسد از جانب خدا مصلحت هایی ک ارزویت بود قول قول 😍❤