2777
2789
عنوان

هرزنی تونی نی سایته امشب بیاد به تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 101 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واسم ناز کن تامنم واست نازکنم ترجمه نمیخوادکه
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
من باشم همون موقع زنگ میزنم به اون خانم میگم بیا خودم ناز کردنو نشونت میدمجدی میکنما،من خیلی آدم راحتی هستم اصلا تو حرف زدن و خندیدن همسرم برخلاف خیلی ها با خانم های دیگه حساس نیستم ولی اگه موردی باشه که از حدش بگذره بدجور وارد عمل میشم اصلا هم موافق اینکه به رو خودت نیار و اینها نیستم تو مواقع خیلی حساس شخصا ورود میکنم
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
ربطی ب حسودی نداره ک... ی زن غلط بکنه ب شوهر تو اس بده...مهم اینه...اون لحظه گوشیرو برمیداشتی کنار شوهرت شمارشو میگرفتی بد و بیراه میگفتی بش
عشقم دو تا دنیا دوست دارم❤ خدای هوای سه تامونم داشته باش
شوهرت روش ماشالله زیاده
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
به شوهرت بگو این حساسیت یا حسادت نیست اگه زنی در این مورد بی تفاوت باشه عقب مونده ذهنی و بی رگه
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
حسودی؟ خوب ما میخوایم بدونیم اگه یه مرد کوتوله زشت به شما ۵ صبح همچین اس ام سی بده حضرت اقا چیکار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا، یا کاری کن من مادر شوهر نشم، یا اگه شدم مادر شوهر خوبی بشم....امید به خودت
کی هست که تو فهمیدی زنه تازه کوتوله و زشت ؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز