2777
2789
عنوان

پنهان کردن کبودی

284 بازدید | 24 پست

بچها من حاملم چند وقت پیش شکمم خورد به اپن و کبودشد الان کبودیش خیلی زیاد شده همسرم ببینه میدونم وحشت میکنه و میترسه اما من رفتم دکتر و دکترم گفت بچه کاملا سالمه شکمت بخاطر ضربه اینجوری کبود شده بعدشم جای کبودیوماساژ دادم خون پخش شدخیلی وحشتناک شده درکل. نمیخوام شوهرم بیینه همش لباس بلند میپوشم شوهرم نبینه همش ازش پنهون میکنم. 😞چجوری کبودیومخفی کنم بنظرتون؟ شوهرم میخواست لگدزدن بچرو از روشکمم ببینه اما همش پیچوندمش که لباسمونزنم بالا 😔. الان چیکارکنم میشه راهکاربدین. اگه ببینه نگرانوناراحت میشه شایدم دعوام کنه.. همین ممنون. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما صندوق امانات بانک نیستی که بچه رو سپرده باشن به شما و شما وظیفه ات فقط نگهداری از اون باشه

اون بچه پاره تن شماست و اگه چنین اتفاقی برای شما دوتا بیفته همسرت باید خدا رو شکر کنه که خطر برطرف شده نه این که طلبکار بشه 

براش توضیح بده که خیلی جزئی بوده، دکتر گفته اوکیه و فقط احتمالا به خاطر کشیدگی زیاد پوست شکمتون اون کبودی بیش از حد پخش شده 

عزیزم شما صندوق امانات بانک نیستی که بچه رو سپرده باشن به شما و شما وظیفه ات فقط نگهداری از اون باشه ...

😢عزیزم من خودم سخت میگیرم همیشه. همسرم بنده خداشایدم چیزی نگه اگرم چیزی بگه فقدبراهمینه که مراقب نبودم کلا میخوام نگم که نگران نشه چون این مدت ناراحتی زیادداشته. 

و نمیدونم چجوری بش بگم

وای تعجب میکنم یعنی تو نمیتونی واقعیت رو بگی و بگی من به اپن خوردم  مگه کیه که بخواد دعوا کنه& ...

من خودم خیلی حساسم.و شایدشوهرم اصن هیچیم نگه فقط نمیخوام نگرانش کنم. 🤕براهمین میخام پنهان کنم

اتفاق افتاده ؛ فک کنم زیادی خودت بزرگ کردی وگرنه هیچ آدم عاقلی واس اتفاق دعوا نمیکنه 

اره همیشه اخلاقم اینجوریه خودم بزرگش میکنم همسرم بنده خداهیچی نمیگه. فقط نمیخوام بادیدن این کبودی نگران بشه چون واقعا بدجوره. و اینکه به سختی بچه دارشدیم. 😔نمیخوام ببینه حرص بخوره