2777
2789

من ۲۲ سالمه ولی همه بهم میگن رفتارات بچگونه س

همسنای خودمو میبینم همشون ازدواج کردن ولی من هنوز تو عالم بچگی ام

(البته نه مه بی غم باشما امضامو بخونید میفهمید)

ولی رفتارام اصلا بالغانه نیست نمیپدونم چطور یادبگیرم چون تو رفتار با مردا هم همینجوری ام 

چیکار کنم🥺

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️
وای منم اصلا فازم مثل همسن و سالام نیست نه که احمقانه رفتار کنمااا ولی هنوز انگار بچم...تند تند قه ...

دقیقااااااا🤝🏻🤣

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

و منی که ۲۲سالمه دوتا بچه دارم😐

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

شت🚶🏼‍♀️

راضی؟ من همسنامو میبینم حس میکنم خیلی دیر کردم

دقیقا منم همینطورم..مامانم میگه توفقط سنت بالامیره اخلاق ورفتارت تو بچگی موندع😂😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
راضی؟ من همسنامو میبینم حس میکنم خیلی دیر کردم

نه تا جایی که تونستی ازدواج نکن خوش بگذرون بقیه ول کن بزار هرچی میخوان بگن

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
دقیقا منم همینطورم..مامانم میگه توفقط سنت بالامیره اخلاق ورفتارت تو بچگی موندع😂😂

😂😂😂🤦🏼‍♀️من فقط مامانم نمیگه دیگه همه دارن میگن🤦🏼‍♀️

😂😂😂🤦🏼‍♀️من فقط مامانم نمیگه دیگه همه دارن میگن🤦🏼‍♀️

منم یه نمونشو گفتم😂😂

چهرم خیلی بیبی فیسه هرجا میرم فک میکنن بچه مدرسه ایم😂

علاوه براون بیبی عقلم هسدم🤣

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
نه تا جایی که تونستی ازدواج نکن خوش بگذرون بقیه ول کن بزار هرچی میخوان بگن

❤️

منم یه نمونشو گفتم😂😂 چهرم خیلی بیبی فیسه هرجا میرم فک میکنن بچه مدرسه ایم😂 علاوه براون بیبی عقل ...

دقیقا منم بی بی فیسم لاغرم هستم تازه😂

از من که بدتر نیستی

یه دختر که همه به عاقل بودن میشناسنش یه کسی که رفتاراش جوریه که همه تشویقش میکنن کمتر اشتباه میکنه ولی همین ادم با این سن چند روز پیش واسه سرسره بازی گریه میکرد🤣🤣🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما