2777
2789
عنوان

آندومتریوز

113 بازدید | 8 پست

چند وقته دلم مثل پریود درد میکنه ولی وقت پریودم نیس پا درد و کمر درد دارم بالای زانوم و روی رانای پاهام درد داره پهلوم و دلم درد میکنه میتونه آندومتریوز باشه؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروی خاصی مصرف میکنی ؟ داروی هورمونی ؟ 

اندومتریوز تو سونو‌ معلوم میشه دکتر شک کنه حتما سونو مینویسه 

دردش هم دو طرف یعنی سمت تخمدان‌ها و رحمه گاهی به لگن میزنه 

داروی خاصی مصرف میکنی ؟ داروی هورمونی ؟  اندومتریوز تو سونو‌ معلوم میشه دکتر شک کنه حتما سونو ...

اره تنبلی دارم چندتا انتقال منفی داشتم یکسالو نیم پیش اخرین سونو شدم و دارویی نخوردم تازگی، هیچوقت نداشتم اما الان شک کردم دردم شبیه وقتیه میخام پ بشم

اره تنبلی دارم چندتا انتقال منفی داشتم یکسالو نیم پیش اخرین سونو شدم و دارویی نخوردم تازگی، هیچوقت ن ...

وقتی انتقال داشتی و بچه میخوای باید مدام تحت نظر باشی عزیزم 

یک سال و نیم حتی برای کسی که بچه نمیخواد هم خیلی زیاده 

خودت رو ول نکن که

وقتی انتقال داشتی و بچه میخوای باید مدام تحت نظر باشی عزیزم  یک سال و نیم حتی برای کسی که بچه ...

گلم باید ازمابش شوهرم اوکی بشه دکترم میگه اول ازمایش شوهرت خودمم ی مدته این درد رو دارم 

اره تنبلی دارم چندتا انتقال منفی داشتم یکسالو نیم پیش اخرین سونو شدم و دارویی نخوردم تازگی، هیچوقت ن ...

من آندومتریوز دارم و هیچ علامت یا درد خاصی ندارم فقط پریودی هام نامنظم شده بود که دکتر سونو نوشت متوجه شدم آندو دارم . علایمی که شما داری ربط چندانی به آندو نداره

اما عزیز من ... هرچه شد رویاهایت را رها مکن ....