2777
2789
عنوان

خرید 13 صفر من

921 بازدید | 49 پست

سلام  دوستای گلم

منم امروز رفتم خرید😍

ایشالله همه به هرخواسته ای ک دارن برسن. چه اونایی ک به این رسم و سنت اعتقاد دارن چ اونایی ک ندارن و گفتند خرافاته. 

من دو تا جاکلیدی خریدم یکی به نیت خودم یکی به نیت خواهرم ک ایشالله خونه دار بشیم. 

یه دونه هم خودکار خریدم برا خودم ک ایشالله شرایطش جور بشه بتونم ادامه تحصیل بدم. 

😍😘🌹♥

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۱۳ چیه 

میگن هرکسی به نیت هر خواسته ای ک داره از خونه بره بیرون یه چیزی بخره. ایشااله به خپاستش میرسه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
ان شاءالله که به خواستتون برسین

قربونت برم گلم. همچنین شما

😍

وااااای خدا چه نازه😍😍😍

به نیت بچه دار شدن خریدی؟؟؟ 

وااااای خدا چه نازه😍😍😍 به نیت بچه دار شدن خریدی؟؟؟ 

هوم 🥲😍

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
چه نازن انشالع حاجت بگیری.. من برا رزق و روزی نمک خریدم دیگه چیزی به ذهنم نرسید بتظرتون خوبه؟

اره عالیه عزیزم. مهم نیتَ... ایشالله خدا به زندگیتون برکت بده🤲🤲🤲

چه نازه انشاالله که به زودیحاجت روا شین

ایشالله شمام به حاجتتون برسی 

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق