2777
2789
عنوان

خرید روز ۱۳ صفر

489 بازدید | 10 پست

سلام خوب هستین 

خانوما 

اگه خرید کنیم مثلا یه مداد به نیت قبولی تو کنکور بعد نباید از اون مداد استفاده کرد تا روز کنکور یا میشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نباید استفاده بشه

مرسی عزیزم دستت درد نکنه 

به نظرت واسه ازدواج یه جوراب رنگ پا و یه مداد لب و یه گلسر خوبه واسه عقد کنم اینا؟؟؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره عزیزم  اصلا مهم نیست چی باشه نیت مهم چه بسا کوچک یا بزرگ فرقی نداره

مرسی عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده 

تاپیک من مربوط به این موضوع میخوای بیا

حتما 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9372013/%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%b9%da%a9%d8%b3-%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d9%85%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%85%d9%88%d9%86-%d9%88-%d8%a8%d8%b0%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%85-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%d8%a7?postId=252127239 

اسی بعدش بیا اینجا عکس بذار

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

من خرید نکردم ولی نیت کردم خانوادم بیان نزدیک من خونه بخرن😍😍😍تنها ارزوی زندگیم

انشالله