2777
2789
عنوان

امکان داره باردار باشم؟؟؟

70 بازدید | 1 پست

خانوما من هفت هشت ماه تو اقدام بودم با رژیم اینا هر ماه کیت و سونو و ازمایش...گفتن تنبلی تخمدان داری  چون قبلش دو سال ال دی خوردم  و اینکه کلا پریودم نامنظم بود دو سه ماه یبار با امپول پروژسترون پریود میشدم بعد دکترم گفت وزنتو کم کن ۸۷کیلو بودم دیگه تصمیم گرفتم لاغر بشم و بنابه دلایلی قید بچه رو زدم قرص گل و ریا میخورم دوماهه ۱۱کیلو کم کردم از یه طرفم قرص پروژسترون و قرص مدروفم و پودر خوراکی داد یکی دو ماه استفاده کردم و از تاریخ ۲۵تیر تا ۲۵مرداد ده روز یبار پریود شدم دفه اول ۵روز دوم ۷روز دفه سوم دو روز لکه خیلی کم در خد دوتا نقطه

جلوگیری طبیعی هم داشتم ولی دو سه باری جلوگیری نکردم و هنوزم پریود نشدم 

یکی دو هفتس کمرم  پشتم خیییلی شدید درد میکنه شبا پای راستم میگیره به بوها خیلی حساس شدم اعصابم از همه چی خورد میشه با اینکه دوماهه قرص میخورم و اشتهام صفر بوده چند روزیه همش گشنمه هی یه چی هوس میکنم ‌‌‌‌دو سه روزم دهنم مزه تلخ میداد هرچی هم خوردم فرق نکرد پنج روز پیش تست دادم یه خط بود ولی به وضعیتم خیلی مشکوکم به نظرتون امکان دارت باردار بشم؟کسی بوده با این علائم

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir