2777
2789
بدبختیم ک قراره زودتر از همه بریم با این استاداش     غذای های اینام همینجوریه  ولی ...

وای بعضی استادا خدایی خیلی گیر بیخود میدن

این همه پول ازمون میبرن اخرشم غذا هاشون چنگی ب دل نمیزنه

برا ما شب ها اصلاااا برنج نمیدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبی هاش  امنیت شغلی  اینکه دوران دانشجویی هرچند کم حقوق داری سروکار داشتن با یه عده نو ...

یعنی بعد سال اول هر کی شهر خودش مشغول میشه؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

۲۲ سالمه و شغل اصلیم آرایشگریه ولی فعلا گذاشتم کنار تا برای کنکور تجربی بخونم

قصد ازدواجم ندارم که خواستگار داشته باشم😂😂

یه بارم تو عقد جدا شدم.... 

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤من لحظه به لحظه با تو عاشقانه در خیالم زندگی کرده ام گله ای نیست بعضی وقتا خیال بهتر از حقیقته 😞😞و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه ....اگر اینان مسلمانند یا رب کافرم گردان؛گر من کافرم از مسلک ایشان برم گردان!!
وای بعضی استادا خدایی خیلی گیر بیخود میدن این همه پول ازمون میبرن اخرشم غذا هاشون چنگی ب دل نمیزنه ...

واقعا این همه حجم از کسریات ظلم 

استادای ما ک عتیقه ن 

من ی هفته رفتم برای امتحانات که حضوری بود که اونم سمت سلفش نرفتم فقط ی شب رفتم دیدم نمیتونم بخورم دیگه نرفتم 

ما هیچ الهی همه تو   
واقعا این همه حجم از کسریات ظلم  استادای ما ک عتیقه ن  من ی هفته رفتم برای امتحانات که ح ...

اره ما هم نصف بچه ها دلدرد میشدن با غذاهاش

ما سلفمون هم خراب بود از سمت پسرا برامون غذا میاوردن چندش بود

اما این ترم چیکار کنیم؟؟نمیتونیم غذا درست کنیم همش🤣🤣

اره ما هم نصف بچه ها دلدرد میشدن با غذاهاش ما سلفمون هم خراب بود از سمت پسرا برامون غذا میاوردن چند ...

این ترمی  همش ملاقه به دست باید باشیم 

با این چیزایی که ما دیدیم   

ما هیچ الهی همه تو   
دانشگاه تبریز خوبه به نظرتون؟ خدا بخواد منم امسال قراره برم حقوق تبریز

تبریز کلا خوبه شهر با فرهنگی هست دانشگاهشم تا جایی من تحقیق کردم دانشگاه معتبریه

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم