2777
2789

عرضم ب حضورتون 

۲۰ سالمه دانشجوی مهندسیم 

خاستگار دارم اما اکثرا سنتی هستن ک من خوشم نمیاد 

با کسی توی رابطه ام و قصدمون ازدواجه ایشالا شرایطش جور بشه زودتر ازدواج کنیم همین امروزم ب نیت ازدواجمون رفتم خرید ۱۳ صفر تاپیکشو زدم😂

دیگ اینکه شاغل نیستم یه مدت دورکاری میکردم اما گذاشتم کنار دیگ ایشالا که وضعمون انقد خوب باشه احتیاج نباشه برم سرکار 

مدرکمم فقط واسه  اسم و کلاسش میگیرم 😂😂ک نگن دختره سوادش کمه😂

فاطمم شما صدام کن فاط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۱ سالمه 

حقوق تبریز قبول شدم ولی بخاطر راه دور مخالفت خانواده و ی سری مشکلات روحیم نرفتم .

الانم بیکارم تو خونه 

خاستگارم ای هست ولی ب دلم نمیشینه ی تجربه تلخ داشتم کلا ادم شکاکی شدم اصلا طاقت تکرارشو ندارم

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم

۲۰سالمه 

فعلا   دیپلم  محسوب  میشم  خدا  بخواد  امسال  یه  رشته خوب  میرم دانشگاه 🥰

مجرد  ...

یکی  تو  دلمه  و  متعهدم  بهش  با  این  تفاوت  که  از  حسم  بی خبر ِ ⁦❤️⁩

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
دانشجویی یا درست تموم شده

لیسانسمو گرفتم

ولی خب باید ادامه بدم

لیسانس خیلی پایینه

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!

۲۰ ساله مجرد تهران دانشجو معلم خواستگار داشتم ولی خودم یکیو میخوام اون نمیدونه😂😐

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍