2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجانب چن ماه دیگه بیست سالم میشه دانشجو ام چن روز پیشم دو تا خواستگار داشتم رد کردم چون الان برام زوده

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

۳۲ بیکار امسال دریغ از ی خواستگار 😐 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

24سال و9ماه🙃

ترم آخرم

بیکار

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
۲۲سالمه دانشجو  خواستگارم خ ندارم ت شهر ما ی جوریه همه با دوست پسراشون ازدواج میکنن

خوبه که دوست پسر نداری منم مثله خودتم ایشالله ی ادم خوب به وقتش بیاد خواستگاریت خوشبخت شی دانشجوی چی هستی

متولد ۱۳۶۹ هستم 
دانشجوی چی هستی

پزشکی

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁