2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم ازتون یه سوالی بپرسم؟

بله حتما.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
بله حتما.

بنطرتون روش تدریس این اقا خوب نیست؟اخه چطوری میگه همه شاگرداش سه رقمی شدن 

ما یه فامیلی داریم بعد از ۱۳ سال اومدن کنکور بدن سدن رتبه ۴۰۰ با این اقا توی ۳ ماه و نیم ولی این فامیلمون خیلیییی هوشش خوبه بعد من از فاملیمونم پرسیدم میگه من از رتبه ۷۰ شماره اینو گرفنپ بخاطر این دودلم نمیدونم چیکارر کنم؟😢

بنطرتون روش تدریس این اقا خوب نیست؟اخه چطوری میگه همه شاگرداش سه رقمی شدن  ما یه فامیلی داریم ...

نه اصلا خوب نیست‌

ایشون سطحی تدریس میکنه و باید پایه دانش آموز قوی باشه وگرنه بدرد نمیخوره.

الکی هزینه نکنید.عوضش کنید یا کلاس های آنلاین شرکت کنید.

نمیگم ایشون دروغ میگه ولی شاید داره بزرگ نمایی میکنه و تمام شاگردانش سه رقمی نشدن !!

سه رقمی شدن اونها ربطی به معلم یا استاد نداره فقط تلاش خودشون بوده

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
درعرض ۱ ماه از منم ۶ تومن بخاطر تدریسش خواست

یا خدا.😑

چقدر هزینه ش بالاست

نه لغوش کنید گلم.

مثلا خودش جزوه اینا میده نمیدونم چطوری شاگرداش سه رقمی شدن 

ببین هر دبیری از دید هرنفر ی جوره 

یکی با اون آدم اوکیع 

یکی هم ن 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃