2777
2789
عنوان

به غیر از بی بی چک

142 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من دو روزه پری عقب افتاده

ودوروز  کمر دردتخمدان دردشدید وتب داشتم امروزم درد خفیفی دارم ولی دیگه تب ندارم اما نمیتونم زیاد کارکنم وسرپا وایسم زود خسته میشم و دردم شدید میشه

به نظرتون به غیر ازبی بی چک وآزمایش خون ازکجا میشه مطمعن شم باردارم؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بارداری ک اینجوری نیست ک اینقدر درد بکشی عزیز شاید کیست باشه

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خب آندومتریوز دارم  ولی خب خیلی دلم میخواد که باشم واینا درد لانه گزینی باشه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

از اون سوالا بودا، بالاخره یا آزمایش یا بی بی چک، از جای دیگه نمیشه فهمید

خب بی بی چک افسرده میشم اگه نباشم  دلم به همین علائم خوشه

شما باردارشدیدتاحالا  اگر آره علائمتون چی بودن؟

من هر ماه هم علایم بارداری رو دارم هر ماه هم بی بی چکهام منفیه....5 ساله!

این ماه هم 9 روزه عقب انداختم بازم همون علائم هست ولی میدونم که منفیه بی بی نمیزنم پریودی هروقت خودش بخواد میاد !  

من هر ماه هم علایم بارداری رو دارم هر ماه هم بی بی چکهام منفیه....5 ساله! این ماه هم 9 روزه عقب اند ...

😔😔😔😔😔

انشاءالله که این بار باشی

ایشالا شما مثل من نشید و باردار باشد..... ولی منظورم اینه دنبال علائم نباش

میدونم😔

میدونم😔

آدم وقتی مشکل ناباروری داره دم به دیقه دنبال علائمه من خودم الان هرماه میرم سرچ میکنم آیا پریدن پلک از علائم بارداری ست؟؟ آیا وزوز گوش از علائم بارداری ست؟   و کلا هر چیزی تو خودم پیدا میکنم میخوام ربطش بدم به بارداری...یکی بیاد هیستوری سرچ گوگل منو ببینه جوکیه واسه خودش  

شما باردارشدیدتاحالا  اگر آره علائمتون چی بودن؟

علائم درد خفیفی و مبهم در تخمدان چپ انگار ی بادی میپیچید تو دل و رودم مثل مار ....و هی گرسنه میشدم  دیگه هیچی ۵ روز قبل از موعد بی بی چک زدم چند مارک مختلف همه مثبت 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
آره خب آندومتریوز دارم  ولی خب خیلی دلم میخواد که باشم واینا درد لانه گزینی باشه

لانه گزینی درد نداره