2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال. یک چیز من درآوردی که یک عده بهش اعتقاد دارن ظاهرا. چیز مهمی نیست

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

موضوع دلخواهتو مثلا اینکه خونه داربشید یا تو کنکور قبول بشی و ...

به نیت اون یه وسیله کوچیک براش میگیرید مثلا برای بچه دار شدن یه پیرهن یا جوراب بچگونه میگیری 

به نیت قبولیه کنکور یه خودکار و...

جاهلیت نیست عزیزم یه جورابی قانون جذبه

اگر ناراحت نمیشید خود قانون جذب هم خرافاته. چون اثبات علمی نداره و در حوزه شبه علم محسوب میشه👀

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
جاهلیت نیست عزیزم یه جورابی قانون جذبه

قانون جذب ربطی به اعتقادات مذهبی نداره

اون کسایی که این حرفا رو مد کردن خوب میدونن دارن چجوری اعتقادات مردم رو خراب میکنن

دوباره میسازمت💪

اگر ناراحت نمیشید خود قانون جذب هم خرافاته. چون اثبات علمی نداره و در حوزه شبه علم محسوب میشه👀

قانون جذب تو زندگی تاثیر داره و منم تاثیراتشو تو زندگیم دیدم  ولی اینکه بخواییم چیزهای غیر قابل باور و نشدنی رو  از طریق جذب بدست بیاریم اشتباهه

موضوع دلخواهتو مثلا اینکه خونه داربشید یا تو کنکور قبول بشی و ... به نیت اون یه وسیله کوچیک براش می ...

من خونمون کوچیکه میخوام خونه بزرگتر بخریم چی باید بخرم

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره