2777
2789

پیش هر چند وقت درمیون دارم واسه چیزی که میخوام خرید میکنم حتی عکس پس زمینه گوشیم یه ساله خواستمه و هی بهش نگاه میکنم یه حالی میشم 

اون وقت حتی یه قدم به چیزی که میخوام نزدیک نشدم؟؟؟

با اینکه خواسته من یه چیزیه که خیلی خیلی بهم نزدیکه یعنی فقط یه هُل کوچیک لازمه حالا از طرف خدا کائنات خود اون فرد یا هر چی

قانون جذب مزخرفاتیه که رییس روئسا برای با انرژی کار کردن کارمنداشون اختراع نمودن ... چیزی که اولش حس میکنی بهت احساس خوب و برکت داده سپاس گذاری و شکر خداست شکر نعمت نعمتت افزون کنده وگرنه تا تلاش نکنی به هیچ چیزی نمیرسی ... از تو حرکت از خدا برکت

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...

این سیزده صفرم نمیفهمم از کجاشون اختراعش کردن چرت و پرت محضه ... تاریخشم قمری گذاشتن اوناییکه مذهبین هم باورش کنن درحالیکه هرچقدر به خرافات باور پیدا کنی همونقدر از خدا دورتر میشی

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون جذب مزخرفاتیه که رییس روئسا برای با انرژی کار کردن کارمنداشون اختراع نمودن ... چیزی که اولش حس ...

منم به این نتیجه رسیدم 

البته چیزی که من میخوام درمورد یه آدم دیگه است 

یعنی اون باید بخواد تا منم به چیزی که میخوام برسم 

ولی اینکه میگن تو یه روز خاص برو خرید کن تا بشه خیلی عجیب و غیر واقعیه

این سیزده صفرم نمیفهمم از کجاشون اختراعش کردن چرت و پرت محضه ... تاریخشم قمری گذاشتن اوناییکه مذهبین ...

دیگه اینم مثل حس ششم مد شد از این ببعد اینم میخونیم

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
منم به این نتیجه رسیدم  البته چیزی که من میخوام درمورد یه آدم دیگه است  یعنی اون باید بخ ...

دقیقا ... در این مورد به خدا توکل کن اگه اون آدم مناسبی برای شما باشه حتما خدا تو دلش میندازه ایشالله که مشکلت برطرف میشه