2777
2789
عنوان

میشه بیاین دودلم

231 بازدید | 14 پست

پدرشوهرم یه خونه داره یعنی ارث بهش میخاد برسه ولی هنوز واسه مامان بزرگ شوهرم یه خونه خیلی بزرگ با ۴ تا اتاق تقریبا قدیمی هس ب ما میگن برین اونجا زندگی کنین خونه بد نیس ولی خیلی بزرگه من اونجا تنها بمونم میترسم مامان بزرگ شوهرمم چسبیده همون خونس

شوهر من خونه نداره میخاستم رهن کنیم از یه طرفی میگم از مستجری بهتره و آخرش برا خودمون میشه و چند سال بعد میکوبیم از نو می‌سازیم از طرفی هم میگم اونجا میترسم از طرفی هم میگم مادربزرگ شوهرم پولداره کمکمون میکنه

برو تو همون خونه بزرگه . ترس چیه یکم بمونی عادت میکنی . یه چن سال اونجا میمونی هم هزینه هات کم میشه و فرصت داری که پس انداز کنی اینطوری خیلی بهتره . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا جن و اینا😂

خداییش خودمم همین نظر رو دارم🤣🤣خونه بزرگ یه وهمی داره به خصوص قدیمی هم باشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست .🌟🌟💫 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.🤨🤨🤨

منکه از خونه های قدیمی و بزرگ میترسم🥺

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
ن بابا جن و اینا😂

بابا جن که سر خودی وارد زندگی کسی نمیشه تا کارهاشون دخالت نکنی مثلا احضار نکنی 😐(اونا خودشون کارو زندگی دارن نترش باهات کاری نمیکنن😂

پرنده را نجات داد و در قفس انداخت،گفت برایت زنده موندنی در حد مرگ ساخته ام.
من  باشم باکله میرم موقغیت بهترازاین برات پیشنمیاد

والا یه وابلی و مواد غذایی بدین تا یه سال نمیام بیرون😂

پرنده را نجات داد و در قفس انداخت،گفت برایت زنده موندنی در حد مرگ ساخته ام.
از صب تا شب خرید کجا برم پول میخادااا بعدش چی بخرم😂😂

نه عزیزم منظورم فقط خرید نیست که مثلا برو بیرون پارکی جایی یا مهمون دعوت کن خونه ات باور کن خونه مام قدیمیه هر وقت تنها باشم درهارو میبندم جوونور نیاد