2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا منم این ماه پریود نشدم فقط ۴ روز بعد از موعد دوتا قطره لکه قهوه ای دیدم و دیگه هیچی ندید.بی بی ...

احتمالا بارداری ولی لقاح دیر گرفته و بی بی مثبت نشون نمی‌ده اون لک هم مال لانه گزینی بوده واستا ی هفته دیگه بی بی بزن 

♥️
وا پس عجیبیه ک این مثبت شده  احتمال داره خطا بده؟

اره احتمال خطاهست،من یمدت استفاده میکردم بعد ب دکترم گفتم گفت استفاده نکنی بهتره،یجورایی الکیه

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
اره احتمال خطاهست،من یمدت استفاده میکردم بعد ب دکترم گفتم گفت استفاده نکنی بهتره،یجورایی الکیه

آها میگم اگه تخمک کلا آزاد نشده ب نظرت امکان داره باز کیت مثبت بزنه؟ منظورم رشد کنه ولی آزاد نشه

♥️
آها میگم اگه تخمک کلا آزاد نشده ب نظرت امکان داره باز کیت مثبت بزنه؟ منظورم رشد کنه ولی آزاد نشه

اینا فقط تخمک گذاریو نشون میدن

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
امروز رفتم آزمایش خون نمی‌دونم جوابش این موقع درسته یا نه

میزاشتی ی چند روز دیگه میرفتی

ینی منظورت اینه آزاد بشع؟  یا رشد کنه؟

رشد میکنه

چون من قبلا میزدم،تخمکم ازاد نمیشد،یعنی تخمک غالب نداشتم فقط روز سیزدهم چهاردهم خط کمرنگ میزد ک اره تخمک دارم ولی غالب(آزاد)نمیشد

آخه دندونم درد می‌کنه می‌خوام درستش کنم موندم چیکار کنم.خیلی اذیت میشم

قبل از بارداری باید دندونات درست کنی چون تو بارداری خطرناکه