2821
2789
عنوان

فیلم مالنا

6872 بازدید | 29 پست

🤔نظرتون راجب فیلم مالنا چیه ؟ اگه یکی بهتون بگه مثل اون شخصیت بدبخته چی میگید بهش  فرض کنید همون سناریو هست زندگیش 🥴 و خیلی خستس اون شخص حسرت ب دل ی رابطه ی عاطفی معمولی تو دلش بمونه و همش برای ی شب بخوانش فرض کنید یکی مثل اون دقیقا بدبخت باشه چی کار کنه ⁦⁦👩‍🦯⁩ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاری ب این حرفا ندارم.ولی کلا دوس دارم شخصیت اصلیشو

آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

خب خودش ، خودش بدبخت کرد ، زیبایی که اون داشت همه در حسرتش بودند ولی اون خودش رو هوس و نیاز یه شبه دیگران کرد

مشکلات زندگی مثل پیچ های جاده هستند تا ازشون عبور نکنی به مقصد نمیرسی💔💝💖// همدیگرو دور میزنیم تا زود به مقصد برسیم غافل از اینکه زمین گرد است وباز بهم میرسیم 😐// هی ازش نپرس که دوستم داری؟ باور کن کار به جایی میرسه که خودش هم به دوست داشتنت شک میکنه ، باهوش باش تا یه کاری کرد و یا حرفی زد بگو میدونم هیچکس به اندازه تو منو دوست نداره 💖// و کلام آخر تنها کسی که میتونی همیشه بهش تکیه کنی خودتی و خودت ، و کسی که میتونه از تنهایی خودش لذت میبره یه فرد به شدت قدرتمنده👊💪

اون پسر بچه عاشق و دلباختش شده بود ، ولی هیچوقت نتونست بهش بگه

مشکلات زندگی مثل پیچ های جاده هستند تا ازشون عبور نکنی به مقصد نمیرسی💔💝💖// همدیگرو دور میزنیم تا زود به مقصد برسیم غافل از اینکه زمین گرد است وباز بهم میرسیم 😐// هی ازش نپرس که دوستم داری؟ باور کن کار به جایی میرسه که خودش هم به دوست داشتنت شک میکنه ، باهوش باش تا یه کاری کرد و یا حرفی زد بگو میدونم هیچکس به اندازه تو منو دوست نداره 💖// و کلام آخر تنها کسی که میتونی همیشه بهش تکیه کنی خودتی و خودت ، و کسی که میتونه از تنهایی خودش لذت میبره یه فرد به شدت قدرتمنده👊💪

فیلمش که خوبه واقعا... 

اما خب.. مالنا در عین حال که زیبا بود اما زندگی خوبی نداشت اصلا. روزگار خوب نچرخید برا‌ش

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
اون پسر بچه عاشق و دلباختش شده بود ، ولی هیچوقت نتونست بهش بگه

😂 شاید باورت نشه ی دستفروش داشتم خرید میکردم پسره ده سالش بود الان یادم اومد خرید ک نه از اینایی ک ف..ال میفروشن گفت میای خونمون خالیه 😂 

اون ک تو فیلم مجبور شد غذا نداشت بخوره 😐

خب به جای که با یکی باشه که حمایتش کنه خودش انتخاب کرد که با همه باشه

😂 شاید باورت نشه ی دستفروش داشتم خرید میکردم پسره ده سالش بود الان یادم اومد خرید ک نه از اینایی ک ...

خب شاید یه لاکپشت داشته که حرف میزده میخواسته نشونت بده😂😂😂