2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته بی پولی خیلی بده

1273 بازدید | 75 پست

هی روزگار خیلی شرایط سخت شده حالا اینجا تاپیک زدن می خواد شیرخودشو بده پول شیرخشک گرونه والا خودت باید تغدیه ات رو اصول باشه وگرنه شیرخشک ارزونتر درمی‌یابد حالا این یه نمونه اش هست خودمم دستم تنگه حالا شاغلم هستن ولی حقوق‌ها را دیر میدن یا نصف نصف میدن بقیه اش هم خبری نیست خیلی سخته خدایش 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میگم چی میخواد بشه فقط قرض بالا مییاریم اینهمه هم وام گرفتیم که حقوق بره بالاتر ولی قیمت‌ها نجومی شدن دیگه نمیشه واسه خوب شدن روحیه خرج کرد

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

من بادوبچه قدونیم قدشوهرم دوماهه بیکارشدحتی امروزمول دستمال کاغذی ام نداریم....ولی هرگزناامیدنمیشم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خیلی سخته برای خانواده ها من یک نفرم دیشب چندتا میوه خریدم ۱۵۰ شد زورم اومد صبح هم نون‌ گرفتم با رب و چند تا چیز برای خونه خیلی خرج زیاده

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
مصیبتش اینجاست که مستاجر هم باشی. صاحبخونه هم همش در خونه باشه. هر چی هم جون میکنی باید آخر ماه بریز ...

وآقا سخته استرسش آدمو داغون میکنه آن شالله تا سال دیگه جور بشه تو خونه خودت باشی 

مصیبتش اینجاست که مستاجر هم باشی. صاحبخونه هم همش در خونه باشه. هر چی هم جون میکنی باید آخر ماه بریز ...

من که خونه قدیمی مستأجرم حمام دستشویی آشپزخونه تو حیاط ماهی سه تومن سی تومن هم دادم 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
من که خونه قدیمی مستأجرم حمام دستشویی آشپزخونه تو حیاط ماهی سه تومن سی تومن هم دادم 

من هم خونه قدیمی. بالای چهل ساخت. گلنگی. زیرزمین. حموم دسشویی هم یکیه. خییییییییییییییییییییییییلی سخته خیلی سخته

خیلی سخته برای خانواده ها من یک نفرم دیشب چندتا میوه خریدم ۱۵۰ شد زورم اومد صبح هم نون‌ گرفتم با رب ...

خیلی مافقط می‌رسیم واسه بچه ام گوشت بخریم خودمون چندروزه پنیر تخم مرع میخوریم فقط😢تاره الان پنیر خودش لاکچری شده لعنتی

واقعا زندگیا سخت شده به خدا اوضاع همه خرابه اونی ک مستاجره اونی ک بچه مدرسه ای داره 😔 خودم چهارشب پیش هیچی نبود بخدا بغیر نون حالی هیچی نبود، شوهرم ازناراجتی رفت توی اتاق که خجالت میکشید..  بخدا باشکم گشنه خوابیدیم..  واقعا سخت شده😔

چه خبره ماهی سه میلیون