2777
2789
عنوان

جنسیت مهمه؟

103 بازدید | 8 پست

بچه ها خودم خیلییی بچه پسر دوس دارم شوهرم عاشق دختره.الان جنسیتش مشخص نیست بنظرتون اگه بدنیا بیاد و پسر باشه شوهرم دوسش نداره؟البته خودش میگه برامن فرقی نداره ولی خودم میفهمم که چقدر دختر  دوست داره و چندبار از دهنش پریده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه اینکه ی آذم خیلی کثیف باشه ک بچه هاشو با جنسیتشون طبقه بندی کنه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

😑حالا اگ دختر شد تو دوسش داشته باشیا😐

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
😑حالا اگ دختر شد تو دوسش داشته باشیا😐

فکر کنم منظورمو بد رسوندم.منظورم دوس داشتن نیست منظورم اون توجهیه که اگه الان پسردار شدیم وقتی دختر دار شدیم نگم پس دختر بیشتر دوس داره.وگرنه مشخصه ک هرکسی بچشو دوست داره 

دوقلو میاوردی خب   شوخی میکنم عزیزم به این گفته ها اعتنا نکن بچه هرچی باشه پدرمادر دوسش خواهند ...

بله مطمئنم اینطوره.انگاری من حساس شدم.اخرش هرکسی یه جنسیتی دوس داره باشه بچه اولیش