2777
2789
عنوان

کلید خریدم +عکس

370 بازدید | 18 پست

مامانم خیلی دوست داره خونه بخریم خیلی خیلی منم امروز ب نیت مامانم اومدم کلید خریدم ولی قفل هم داره بعضیا ته دلمو خالی کردن ک چرا قفل داره اما من توکل کردم ب خدا هرچی اون بخاد همونه اینا فقط ی وسیله س وگرنه کار اصلی با خداست خداروشکر که در صورت مصلحت هممون ب حاجتمون میرسیم انشالله .😍♥️

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
قفل میزنید به در خونه و میرید مسافرت .به دل خوش 

انشالله 😍♥️

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه ایشالله به ارزوتون برسید

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ایشالله تا عید مامانت خونه دار بشه

انشالله 

خونه داریم اما مامانم ی خونه با امکانات مدنظرش میخاد😍

😍😍😍بخوشی عزیزم انشاالله گلم من اگه بخوام دانشگاه قبول شم باید چی بخرم؟  یا برای پولد ...

فدات😍

من خودمم واسه دانشگاه خرید کردم من دوتا خودکار خریدم شما هرچیزی ک دوست داری بخر مقنعه کفش و...بستگی ب جیبت داره دیگه 😂اما مهم نیته 

واسه پولدار شدن برو کیف پول بخر سفره هم میگن خوبه

این رسمو از کجا آوردید اخه؟؟؟🤣

سندیتی نداره خب معلوم نیس کی گفته.

ولی در هرصورت ان شاءالله به حاجتتون برسید.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

ان شاء الله به حاجتمون میرسیم میشه بعدالظهر خرید کرد یا حتما باید صبح باشه؟

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
ان شاء الله به حاجتمون میرسیم میشه بعدالظهر خرید کرد یا حتما باید صبح باشه؟

منم نمیدونم والا 

فرق نداره ک شما عصر برو

این رسمو از کجا آوردید اخه؟؟؟🤣 سندیتی نداره خب معلوم نیس کی گفته. ولی در هرصورت ان شاءالله به حاج ...

خخخخ یه مغازه دار که میخواسته امروز همه ی کاسبها پولدار شن😂😂😂😂

فدات😍 من خودمم واسه دانشگاه خرید کردم من دوتا خودکار خریدم شما هرچیزی ک دوست داری بخر مقنعه کفش و. ...

مرسییییی فداتشممم

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره