2777
2789
عنوان

بی پولی نامزد

2010 بازدید | 64 پست

سلام من دوساله عقدم متاسفانه هر سری از همسرم پول خواستم اون گفته ندارم لازم به ذکره که من همه خرج خوراک و پوشاکمو پدرم میده و اون ساده ترین نیازهای مالی منو برطرف نمیکنه 

عزیزم اگه دوستت داره و تلاش میکنه که پول دربیاره برات و در ضمن پدرتم از نظر مالی وضعش خوبه اصلا نگران نباش چون هیچ جوونی اول زندگی پول نداره ولی کاری کن همیشه به فکر باشه و قبل اززاینکه مولا اقدامی کنه برا پول درآوردن بگو فلان چیزو لازم دارم این سری پول گیر اومد بخریمش تا یادش نره که کلا بی خرج نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه دوستت داره و تلاش میکنه که پول دربیاره برات و در ضمن پدرتم از نظر مالی وضعش خوبه اصلا ...

همیشه میگم حتی گاهی اوقات من خرج بیرون و تفریحو میدم تولد یا عروسی من کادو میدم اون میگه تو بده من بعداً میدم اما الان دوماهه نه منو جایی برده نه پولی داده

خب تو عقد که خرج با پدره دیگه یعنی جای ما اینطوریه دیگه بقیه جا ها رو نمی‌دونم

نه عزیزم چون من زن عقدیشم توی قانون بنا به تمکین زن و باکره نبودن خرج کامل به عهده مرد هس

نه عزیزم چون من زن عقدیشم توی قانون بنا به تمکین زن و باکره نبودن خرج کامل به عهده مرد هس

از نظر شرعی وقانونی که آره ولی عرفا تو عقد با پدره البته میگم جای ما اینجوریه

کاربری قبلیمو ترکوندن😑
همیشه میگم حتی گاهی اوقات من خرج بیرون و تفریحو میدم تولد یا عروسی من کادو میدم اون میگه تو بده من ب ...

منم همین مشکل تورو دارم دقیقا اما خب خوبیای همسرم میبینم تازه ۲۵ سالشه تلاش میکنه ولی اگه بخواد فراموشم کنه بدهههه

توام تلاش خودتو بکن که همیشه دستت تو جیب خودت باشه این خیلی خوبه ولی جوری که اون نفهمه چون بعدش تو میشی شوهر اون خیالش راحت میشه

[QUOTE=252058313]حالا خرج عقد هیچی چجوری فکر کردی با پنج تومن تو این اوضاع میتونید برید زیر یه سقف؟ ...

عزیزمن حتما یا برو سرکار یا یه فکر جدی بکن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم