2777
2789
عنوان

نخ به جای. گوشواره

2929 بازدید | 25 پست

سلام من. چند. مدتی. بود.  میخواستم گوشواره. گوشم.  کنم.  باید. خیلی.  تلاش. میکردم. تا میخ. گوشواره. داخل.  بشه.  یه. روز همسایه. امون.  دید.  گفت.  بدو. سوزن. نخ بیار. برایت. درست. کتم.  چشمتون. بد. نبینه.  نخ. کلفتی.  داخل.  سورن.  کوبلن.  کرده. از. پشت.  سورن.  نخ. کرد گوشم.  خیلی.  درد.  داشت. گفت. هر روز. بچرخونم.  ولی. ‌‌‌‌‌‌‌حا. میترسم. دست.  بزنم.  چه. کنم.  بهم بگید.  واجبه.  بچرخونم.  ایا.  به. نظرتون.  تاثیر.  داره. تشکر. ا 

اره بچرخون   من پماد تتراسایکلین میمالیدم به نخ بعد میچرخوندم 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بچرخون حتما مگر ن بسته میشه نخم اون تو میمونه😂😔

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆

ضمنا. نخ رو. هم. بلند.  گره. زده. چند روز.  بعدش ‌‌‌‌‌اگ. بتونم. بچرخوتم. نخ. رو.  باید.  دربیارم.  به. نظرتون.   فکر خوبی.  کردم.  یا نه. را هنمایی.  کنید.  لطفا 

آره اما با پماد بچرخونید که زخم نشه وگرنه گوشت می‌چسبه نخ هم اون جا میمونه.چرا گوشواره نمیندازی

خوب گفتم. گوشواره. به. سختی. میرفت. داخلس.  همسایه. گفت.  بذار. بی معنی. جای. بیشتری.  باز بشه.  اذیت. نشی. 

اره اگه نچرخونی نخ میچسبه به گوشت سوراخ نخ خیلی دردداره چرخیدنش اشتباه کردی کاش همون گوشواره مینداخت ...

خوب. گوشواره. که. داشتم. فدات.  بشم. از اول. داشتم. ولی. خیلی. اذیت. میشدم. تا. درش. میاوردم. یا. داخل.  میکردم. بی معنی.  معذرت