2777
2789
عنوان

بنظرتون این راه درسته یا نه

70 بازدید | 5 پست

دوستان امسال که کنکور دادم ...کنکور سوم بود...بعد که نتیجم خوب نبود...راستش حس سردرگمی دارم و نمیدونم چکار کنم برا زندگیم..دوست دارم برا خودم وقت بزارم و برم پیش مشاور یا روانشناس کمک بکیرم و یا دوره‌های خودشناسی شرکت کنم بنظرتون کاردرستیه به خودم وقت بدم و رو خودم کار کنم؟

دوره ها ک لطفا نرو چون صرفا همش پول خرج کردن الکیه

نتایجشم همون چند روز

محتوای دوره ها صفر

مسیرای دیگ جز کنکور رو انتخاب کن

یکم کار کن حتی پاره وقت حتی مفتی

و هزاران مسیر دیگ

محبوس در کالبد
دوره ها ک لطفا نرو چون صرفا همش پول خرج کردن الکیه نتایجشم همون چند روز محتوای دوره ها صفر مسیرای ...

خیلی حرف پشت سر دوره‌ها میشنوم!!! شما شرکت کردین تا حالا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب یا بد میشنوین؟ من نه

من به شخصه مثلا دوره مریم مبارکی و هاوین حسینی رو میخوام شرکت کنم..این دوتا تقریبا یه سال دنبالشون میکنم و به خصوص مریم مبارکی مطالب مفید و عملی میزاره..

حرفای بد میشنوم میگن همش کلاهبرداریه..ارزش نداره..پول نریز برا این دوره‌ها...مردم عادت دارن رو هوا قضاوت کنن

من به شخصه مثلا دوره مریم مبارکی و هاوین حسینی رو میخوام شرکت کنم..این دوتا تقریبا یه سال دنبالشون م ...

حالا پیدا میشن کسایی ک خوبن ولی اکثرا محتوا نداره و حرفای انگیزشی و حال خوب کن یکی دو روزه س ک فقط خودشونو با دوره ها پولدار کرده

یا یکیو پیدا کن ک شرکت کرده

یا هم شرکت کن

حداقل بعد حسرت نمیخوری

محبوس در کالبد