paneiz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 908 عنوان سرماخوردگی کودک 7768 بازدید | 27 پست پسرم ۳ سال و نیمشه سرماخورده...به زور دو روزه آزیترومایسین دادم نصفشو تف کرد بیرون..شب درست نمیخوابه سرفه های خلطی داره..میگن ببرن آمپول بزن بهش..چیکار کنم اعصابم لهه😭😭😭 1401/06/19 | 01:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saratopoli عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 4316 پلارژین کیدز دادی بهش؟ مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
شیرینی_ناپلئونی_سابق عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 1432 وقتی آزیترومایسین میدی بعدش سریع یکم نوشابه بش بده آزیترو خیلی تلخه.پسرم فقط باید نوشابه آزیترو رومیتونه بخوره
saratopoli عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 4316 یه شربت خیلی عالیکه هم برا سرفه خوبه هم تب همگلو درد کلا خیلی عالیه من دخترم کوچیکتر بود هروقت مریض بود دکتر فقط همینو میداد،چون مزش بد نیست بچه ها راحت میخورنازداروخانه بگیر اسمش شربتپلارژین کیدز مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
paneiz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 908 وقتی آزیترومایسین میدی بعدش سریع یکم نوشابه بش بده آزیترو خیلی تلخه.پسرم فقط باید نوشابه آزیترو رومی ... چند روز دادی؟ خوب شد با دارو یا آمپول زدی؟ همش داره توی خواب ناله های بدی میکنه
saratopoli عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 4316 چند روز دادی؟ خوب شد با دارو یا آمپول زدی؟ همش داره توی خواب ناله های بدی میکنه اخی الهی،حاضرم خودم هزارتا مرض بگیرم ولی بچم سرماهم نخوره دلم کباب میشه😭 مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
فیروزه2 عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 2202 منم بچه هام یه قند میدم دستشون بعد از شربت میخورن کلا خیلی تلخ هست خیلی وقتا هم با گریه بالا میارن
paneiz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 908 اخی الهی،حاضرم خودم هزارتا مرض بگیرم ولی بچم سرماهم نخوره دلم کباب میشه😭 گریم گرفته..انگار داروها بی اثرن..لعنت به مهد کودک..یه روز رفت اینطوری شد😭😭😭😭
شیرینی_ناپلئونی_سابق عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 1432 چند روز دادی؟ خوب شد با دارو یا آمپول زدی؟ همش داره توی خواب ناله های بدی میکنه اگه آزیترومایسین مرتب بش بدی حتماخوب میشه ب آمپول نیازی نیست.حجم شربتش خیلی کمه فک کنم۵روزه تموم میشه هروقت ک تموم شد
saratopoli عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 4316 گریم گرفته..انگار داروها بی اثرن..لعنت به مهد کودک..یه روز رفت اینطوری شد😭😭😭😭 سرما خورده یا کروناس؟اخه ازیترو برای کرونا میخورن،دکتر بدی یا از خودت بهش میدی؟؟؟؟ مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
فیروزه2 عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 2202 یه شربت خیلی عالی که هم برا سرفه خوبه هم تب همگلو درد کلا خیلی عالیه من دخترم کوچیکتر بود هروقت مر ... منم الان دارم به دخترم میدم برای سرماخوردگی آبریزش بینی سرفه خیلی خوب هست مزش خوبه ولی اگه عفونت داشته باشه کنارش باید آنتی بیوتیک هم بخوره
شیرینی_ناپلئونی_سابق عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 1432 گریم گرفته..انگار داروها بی اثرن..لعنت به مهد کودک..یه روز رفت اینطوری شد😭😭😭😭 نفرست عزیزم مدرسه ک نیست ک واجب باشه
paneiz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 908 اگه آزیترومایسین مرتب بش بدی حتماخوب میشه ب آمپول نیازی نیست.حجم شربتش خیلی کمه فک کنم۵روزه تموم میش ... تازه دو روزه دادم بهش اونم به زور که یکمشو تفکرد بیرون..ولی خیلی کم سبک شده..نمیدونم...میگن ببر آمپول بزن راحت بشه اعصابم نمیکشه گریه کنه..از یه طرفم الان جلک چشمم توی خواب داره سرفه و ناله میکنه