2777
2789
منم فردا آزمون دارم نمبدونم چی بخرم 🤣

دقعه چندیی من دفعه دوم ام 

الهی شکرت یکبار نه هزار بار شکرت 😘خداجونم خیلی خوبیی❤ بابت تمام نعمت های بیشماری که دادیی شکرت خیلیی دوستت دارم خداجون ❤💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه از نظر شما علم و قانون جذبه ، چون اسم صفر اومد شد خرافاتی؟ متعصب نباشیم 

من به علم و قانون جذب که اصلا اعتقاد ندارم

اتفاقا خیلی هم مذهبی ام 

این قضیه ۱۳صفر هییییییییچ منبع موثقی نداره 

توی هیییییییچ کتابی و مفاتیح ثبت نشده

به جای اینکار قرآن و ادعیه بخونید اگر صلاح باشه خدا دریغ نمی کنه🍀

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
من به علم و قانون جذب که اصلا اعتقاد ندارم اتفاقا خیلی هم مذهبی ام  این قضیه ۱۳صفر هییییییییچ ...

شما اگر خیلییی ادعای دین داریو خیلی عجیبه که حدیث نخوندید که طوری حاجتتون رو از خدا بخوایید که انگار حاجت شما براورده و پشا در هست یعنی خواستتون رو به حالتی بخوایید که براورده بشه ، ذهن باید باز باشه توکل باید زیاد باشه اینا همش بهانه ست که دنبال موثق و برچسب دین و مذهب باشید ، ما هیچ کدام کافر نیستیم ولی به یقین میگم قانون جذب همون توکل  و یقین به خداست

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
شما اگر خیلییی ادعای دین داریو خیلی عجیبه که حدیث نخوندید که طوری حاجتتون رو از خدا بخوایید که انگار ...

خرافات رو قاطی دین نکنید لطفا🍀

امثال شما بابت این نوع تفکر که باعث دین گریزی بقیه میشید اون دنیا باید جواب پس بدید 

۱۳صفر کلید بخر تا سال دیگه خونه دار میشی حرفه دینه؟

بعد من میگم قرآن و دعا بخونید میشم دین گریز🍀