2777
2789
عنوان

کمکم میکنین 😭

1987 بازدید | 11 پست

سلام خسته نباشید

ازتون کمک میخواستم

من چهار ساله اقدام به بارداری هستم اوایل چون فقط کیست داشتم زیاد پیگیر نبودم فراسیون میخوردم رازیانه میخوردم اما بی فایده بود دکترم فقط ال دی داده بود که جلو حامله شدنمم میگرفت

کم کم موهای زائدم زیاد شد عادت ماهانم بهم ریخت شیش ماه پریود نشدم .کمردرد

چاقی ران پا بازوهام وشکمم پوکی استخوان .استرسای بد ترس  و غلظت خونم دارم .موقع فشار استرس هم فشارم بالا میره و تپش قلب میگیرم

جلو موهام ریزش پیدا کرده و خیلی کم پشت شده و نازک .سیاه شدن چروک های بدنم

قبلا پر پشت بودنو ضخیم

چندتا دکتر رفتم گفتن پی اس او .تنبلی تخمدان داری

و متفورمین میدادنو اسید فولیک  اصرار کردم بهم لتروزول دادن دوماه ولی فولیکول هام بزرگ نشده بودن روزای سختیو گذروندم هرماه منتظر بودمو با عادت شدن دنیا رو سرم خراب میشد همسرمو میدیدم که هرماه منتظر بی بی چک مثبت من بود ولی هیچی به هیچی منم دیگه خسته شده بودم ول کردم بهتر نمیشدم دست به هر کاری زدم

پیاز درمانی .ویتاگنوس.کاسنی .پونه.آویشن.پودر سنجد.شکوفه سنجد.دارچین .زنجیبل .یه خانم بودن کاچیو رازیانه میدادن با اونم نشد هرچی که‌بقیه میگفتن ازش نتیجه گرفتن

حتی گفتن چله روم افتاده رفتم چله بری

ده ماهه دارم دیدروژسترون میخورم که عادت ماهانه بشم سر وقت میشم میترسم قطش کنم دوباره عادت نشم الان دوماهه به جای هفت روز پنج روز پریود میشم  الان هفت ماهه همش خونم واسه یه پیچ خوردگی ساده پام دررفتگیو شکستگیو پارگی تاندون

خیلی اذیت شدم از بعد پریودی آخرم دردای قسمت زیر دلم و رحمم زیاد شده و کمرم همش درد میکنه نمیدونم دلیلش چیه

بهم گفتن ابهلو .باه بخور خوبه

الان دوماهی میشه ابهل و باه میخورم اول از بعد عادت تا چهار دهمم خوردم ولی گفتن ادامه‌دار بخور هورمون هات درست میشه و عادت میشی ابهلو میترسیدم بخورم حامله شده باشم سقط کنه

و برای باه هم میترسم همش ترس دارم اینارو میخورم حامله بشم سقط نشه

همراه با باه ویتاگنوس هم میخورم

لطفا کمکم کنین 😞از انتظار خستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اولا توکلت به خدا باشه ان شالله حاجت روا بشی همین امسال 

اینقدر استرس نداشته باش زیر نظر یه فوق تخصص زنان و نازایی باش مرتب با تموم شدن داروهات دوباره زیر نظر دکترت باش تو جمع باش بگو بخند حتما حتما حاجت روا میشی ان شالله 

عزیزم رژیم پیاده روی ورزش وباشگاه نه بخوای وزنه بزنی بادستگاه کارکنی ایروبیک و ورزش های کشیش بروباورکن بهترازدارو ایناجواب میگیری هرکیم هرچیزی گفت نخورباعث میشه بدترهورمونات به هم بریزه سعی کن کربوهیدرات برنج ونون وماکارونی وسیب زمینی وفست فودتاجایی که میتونی نخوری حتی لبنیات نخود وتخم مرغ آب پزبرای تنبلی تخمدان خوبه

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
عین چی میخورم همش گشنم میشه خسته شدم 😭

وقتی ارادت به رژیم باشه خودت کمترمیری سمت غذا تلاش کن خودتم وکمتربخورنمیگم تلاش نمیکنی چراحتی شایدبیشترازخیلی های دیگه ولی وزنت بیادپایین زودتروبهترجواب میگیری

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..