سلام خسته نباشید
ازتون کمک میخواستم
من چهار ساله اقدام به بارداری هستم اوایل چون فقط کیست داشتم زیاد پیگیر نبودم فراسیون میخوردم رازیانه میخوردم اما بی فایده بود دکترم فقط ال دی داده بود که جلو حامله شدنمم میگرفت
کم کم موهای زائدم زیاد شد عادت ماهانم بهم ریخت شیش ماه پریود نشدم .کمردرد
چاقی ران پا بازوهام وشکمم پوکی استخوان .استرسای بد ترس و غلظت خونم دارم .موقع فشار استرس هم فشارم بالا میره و تپش قلب میگیرم
جلو موهام ریزش پیدا کرده و خیلی کم پشت شده و نازک .سیاه شدن چروک های بدنم
قبلا پر پشت بودنو ضخیم
چندتا دکتر رفتم گفتن پی اس او .تنبلی تخمدان داری
و متفورمین میدادنو اسید فولیک اصرار کردم بهم لتروزول دادن دوماه ولی فولیکول هام بزرگ نشده بودن روزای سختیو گذروندم هرماه منتظر بودمو با عادت شدن دنیا رو سرم خراب میشد همسرمو میدیدم که هرماه منتظر بی بی چک مثبت من بود ولی هیچی به هیچی منم دیگه خسته شده بودم ول کردم بهتر نمیشدم دست به هر کاری زدم
پیاز درمانی .ویتاگنوس.کاسنی .پونه.آویشن.پودر سنجد.شکوفه سنجد.دارچین .زنجیبل .یه خانم بودن کاچیو رازیانه میدادن با اونم نشد هرچی کهبقیه میگفتن ازش نتیجه گرفتن
حتی گفتن چله روم افتاده رفتم چله بری
ده ماهه دارم دیدروژسترون میخورم که عادت ماهانه بشم سر وقت میشم میترسم قطش کنم دوباره عادت نشم الان دوماهه به جای هفت روز پنج روز پریود میشم الان هفت ماهه همش خونم واسه یه پیچ خوردگی ساده پام دررفتگیو شکستگیو پارگی تاندون
خیلی اذیت شدم از بعد پریودی آخرم دردای قسمت زیر دلم و رحمم زیاد شده و کمرم همش درد میکنه نمیدونم دلیلش چیه
بهم گفتن ابهلو .باه بخور خوبه
الان دوماهی میشه ابهل و باه میخورم اول از بعد عادت تا چهار دهمم خوردم ولی گفتن ادامهدار بخور هورمون هات درست میشه و عادت میشی ابهلو میترسیدم بخورم حامله شده باشم سقط کنه
و برای باه هم میترسم همش ترس دارم اینارو میخورم حامله بشم سقط نشه
همراه با باه ویتاگنوس هم میخورم
لطفا کمکم کنین 😞از انتظار خستم