2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوری بودم

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
من اینجوری بودم

چی کار کردی که درست شدی 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

مدیتیشن کن

چطوره 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منم سر کوچکترین چیز استرس داشتم 

رفتیم مسافرت برگشتیم یهو آروم شدم و بیخیال 

شاید بخاطر فشار های فکری 

یکم بخودت استراحت بده 

رها کن همه چیو

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
چی کار کردی که درست شدی 

روانپزشک،مصرف دارو

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
چطوره 

میشینی یا دراز میکشی با ستون فقرات صاف و فقط به نفس کشیدنت توجه میکنی و به هیچی فکر نمیکنی همین البته فکرای مزاحم اولش خیلی میان تو سر آدم ولی باز باید تمرکزتو بیاری رو نفس کشیدنت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
الان خوب شدی؟

اره  خداروشکر

2790
2778
2791
2779
2792