2777
2789
عنوان

استاد هنر

241 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها تازگی ها به رفتارهای استاد هنرم مشکوک شدم مثلاً همین چندروز پیش کلاس ما غایب زیاد داشت بعد گفت منتظر می مونیم بقیه بچه ها بیان من و استاد تنها که بودیم گفت تو برادر داری گفتم نه استاد گفت چه جالب منم خواهر ندارم تو مثل خواهر کوچیک ترمی اگر کمکی نیاز داشتی حرفی داشتی درد و دلی خواستی من هستم میتونی رو من حساب کنی ، منم گفتم ممنون شما لطف دارید تا اینکه گذشت و خلاصه ... چند شب پیش به من زنگ زد گفت کلاس نیم ساعت زودتر تشکیل میشه من رفتم و دیدم هیچکی هنوز نیومده به من گفت سردت که نیست منم گفتم نه ممنون ، گفت چون خیلی لاغر و نحیفی برای همین میگم منم خندیدم نمی‌دونم چرا فقط با من انقدر صمیمی و گرم و دوستانه است با بقیه همکلاسی هام اینجوری نیست به نظر شما این استادم منظور داره؟ متاهل هم هست تا اونجا که حدس میزنم حلقه دستشه.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا فاصلرو حفظ کن هیچوقتم صمیمی نشو و دردو دل نکن باهاش

آخه من اصلا باهاش صمیمی نیستم خیلی محترمانه باهاش رفتار میکنم اما استادم همیشه میخواد به من نزدیک بشه باهام شوخی میکنی می‌خنده من چیکار کنم؟ نمیتونم بگم به من نزدیک نشو 

این استاد متاهل من فکر نمی‌کردم اینجوری باشه تعریفش رو خیلی شنیدم  

آره ولی الان میبینی که دنیا چطوری شده متاهل مجرد نداره 

من خودم طراحی میکنم پیش معلم خانوم رفتم دستمو می‌گرفت برای یاد دادن طراحی  داخل کلاس هم راحت بودیم چون مرد نبود

تمام زندگی من شده هیق💔💔
آخه من اصلا باهاش صمیمی نیستم خیلی محترمانه باهاش رفتار میکنم اما استادم همیشه میخواد به من نزدیک بش ...

اون اینطور رفتار میکنه تورو جذب کنه احتمالا اولش همشون میگن مثل برادرتو فلان ولی اینارو باور نکن یمقدار سرسنگین عمل کنی خودش میفهمه تنهاام نمون باهاش

اون اینطور رفتار میکنه تورو جذب کنه احتمالا اولش همشون میگن مثل برادرتو فلان ولی اینارو باور نکن یمق ...

من همیشه سر سنگین باهاش برخورد کردم لباسام هم جلف نیست آرایش و اینجور چیزها هم نمیکنم باهاش هم خیلی بگو بخند نمیکنم اما استادم همیشه دلش میخواد بهم نزدیک بشه 

اصلا بهش نمیاد آدم هیزی باشه خیلی مرد چشم پاکی متاهله 

خب یکم بیشتر سرد برخورد کن اگه خواهری داری یا به دوستان بگو باهات بیان اونجا بمونن دنیا خراب شده فقط در همین حد میتونم بگم

تمام زندگی من شده هیق💔💔
خب یکم بیشتر سرد برخورد کن اگه خواهری داری یا به دوستان بگو باهات بیان اونجا بمونن دنیا خراب شده فقط ...

خواهر ندارم ، دوستام هم نمیتونن بیان همراه اجازه نداری ببری 

خب یکم بیشتر سرد برخورد کن اگه خواهری داری یا به دوستان بگو باهات بیان اونجا بمونن دنیا خراب شده فقط ...

آخه من رفتارم جدی با همه نه فقط با این استادم اما از من ۲۰ سال فکر کنم بزرگتر باشه من جای دخترش هم میتونم باشم خودش میگه جای خواهرمی