2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک😰😰😰

1445 بازدید | 14 پست

میخوام یه پیام قدیمیو از یکی چت هام توی واتساپ پاک کنم .تو گوگل مراحلشو رفتم ولی تا میخوام وارد واتساپ بشم این میاد رو صفحه و نمیتونم برم پیاما رو پاک کنم😭

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تاریخ گوشیت رو تنظیم کن با ساعتت درست میشه😑

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
تاریخت رو ۱۴۰۱/۶/۱۸بذار

چرا؟ آخه تو گوگل نوشته بود اگه بخوای مثلا پیام ۶ ماه پیشو پاک کنی باید تاریختو همون۶ ماه پیش بذاری!

بزار ۹ سپتامبر ۲۰۲۲

ساعت ۲۳:۲۴

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
همون روش که میگه تاریخ گوشی رو‌عوض کن و‌ببر عقب و..... خب این روش قدیمی ه . شاید واتساپ کاری کرد ...

الان راهی برای پاک کردن اون پیامه نیس؟😢

اینطوری که نمیشه اون پیامه رو پاک کرد!

آها الان متوجه شدم

نمیدونم عزیزم ببر نرم افزار ها ببین بلدند

الان راهی برای پاک کردن اون پیامه نیس؟😢

اگه مخاطبت واتساپش از این جدیدا باشه چی؟

از همینایی که پیام براش پاک نمیشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻