2789

با سلام، من از سایت بازرگام ماهی سفارش دادم، تاریخ صید 24بهمن 1401بود که امروز 16شهریور ماه است، از تاریخ صید ماهی 7ماه گذشته است، تاریخ نگهداری ماهی یخ زده نهایت شش ماه است، بازرگام ماهی مانده ارسال کرده است، که پیک هم وقتی ایفون زد خواستم کالا درب واحد تحویل دهد شماره تحویل زا پرسیذ، کالا را در اسانسور گذاشت و تحویل حضوری انجام نداد. الان بازرگام میگه شما باید اول چک میکردید بعد کد به پیک میدادید، ایا هدف از فروش اینترنتی اینه کالاهای مانده به هر نحوی به مشتری قالب کنند، همان لحظه به پشتیان پیام داد و چت کردم موضوع گفتم، که دلایل خودشون اوردن، واقعا این سایت تنظیم بازار نیست، تو این شرایط اقتصادی که مردم دنیال تخفیف و قیمت پایین تر هستند فقط سر مردم کلاه میگذارند . ادعا میکنن که ماهی نه ماه تاریخ مصرف داره، در صورتی که اگر همون موقع مینپشتن انقد از تاریخ صید گذشته سفارش نمیدادم.

من ماهی مونده مصرف نمیکنم، که تو شرایط سخت راهی بیمارستان بشم و مسموم بشم، الان که پاسخگو نیستند اون موقع هم پاسخگو نیستند.واقعاناراحت شدم از این خرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷