2777
2789
عنوان

افزایش قد

355 بازدید | 15 پست

سلام پسرم الان حدودای ۱۶ ۱۷ سالشه قدش ۱۶۷به بعد هستش .قدش خوبه ؟؟ براش چه کار کنم که قدش توی این سن خیلی بلند بشه لطفا کمکم کنین ممنون میشم . چه قرصی بخوره؟؟ چه ورزش ی بکنه ؟؟ چه کار کنه که ۱۰ سانت قد بکشه؟؟

والیبال بسکتبال خوبه .قرص ومواد کلسیم دار وحاوی ویتامین دی وزینک 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلگرام سرچ بزنین پکیج افزایش قد رایگان. ی کانال میاد که حدود ۲۵۰۰ عضو داره، اونجا پکیج گروتالر داینامیک رو رایگان گذاشتن. اپ افزایش قد گوگل پلی هم میتونه موثر باشه

کاناله معتبره ؟؟ مطمئنی؟؟ یه وقت هکمون نکنن    

نه عزیزم😂خیالت راحت منم هم کانال و هم گروهشون عضوم

من دنبال افزایش قد بودم تحقیق کردم دیدم این پکیجه‌ خوبه. تو گوگل هم سرچ بزنی دربارش میاد

خیلی جاهام از همین کانالای تلگرامی برداشتن میفروشن!-_-

راستی حجامت هم میتونه موثر باشه. ترتیب داره: اول حجامت عام بعد بین دو کتف بعد اگه اشتباه نکنم پشت گوش..

از کسی که حجامت میکنه و علمشم‌ داره بپرس خودشون اطلاع دارن حجامت کجاها روی قد اثر داره