2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خب نماز بخوون  بله بوده نماز نمیخونده ولی خدا دعاهاش رو مستجاب کرده  خدا بنده هاش ...

به دلایل شخصی نمیتونم نماز بخونم. به خدا اعتقاد دارم اما به نماز نه. به نظرم ربطی به هم ندارن.

آخه شرایط دعا رو سرچ که میکنی نوشته اهل عمل به واجبات و فلان باشه.. اما خب من تو محیطی هستم که نمیشه ...

اینطور نیست 

دعا های هر کی که خدا بخواد مستجاب میشه 

ولی بهتر هست خدا رو عبادت کنیم 

به دلایل شخصی نمیتونم نماز بخونم. به خدا اعتقاد دارم اما به نماز نه. به نظرم ربطی به هم ندارن.

عزیزم نظر ما خیلی مهم نیست 

دین اسلام اینطور گفته که باید نماز بخونید

ما اگر دین مسیحی یا یهودی بودیم باید واجبات دین مسیح و یهود را اجرا می کردیم اصلاً به نظر ما کسی کاری ندارد همانطور که به خدا اعتقاد داریم باید به حرف هایی که خدا گفته اعتقاد و ایمان داشته باشیم 

بعضی از نظرات و افکاری که در سرمان می چرخد حرف های شیطان است که تمام سعی خود را می کند ما گمراه شویم و از خدا دور باشیم من کسی هستم که چندین سال است نماز می خوانم برای همین بهتر می توانم در مورد نماز  نظر بدهم چون  تجربه اش را کرده‌ام درست است نماز های من هم خیلی سرسری و بدون هیچ خلوص نیتی خوانده می شود و فقط رفع تکلیف می کنم ولی باز هم خوب است جاهایی دستم را گرفته   خودت  بهتر میدانی انشالله که هرچی خیر است برایت پیش بیاید

😍😍😍 به نظر من عبادت فقط به نماز نیس. 

من هم با  حرف شما موافقم 

عزیزم عبادت همش نماز نیست هم نماز است هم به فقرا کمک کردن است هم مهربان بودن است  هم روزه گرفتن است  هم صدقه دادن است هم با والدین مهربان بودن است هم وفاداری و وفا به عهد است و و وو 

قرآن هر جا که گفته نماز را بپا دارید بلافاصله گفته زکات مال خود را بدهید یعنی کلمه نماز هر جا در قرآن آمده کنارش زکات هم آمده نماز میشود دین اسلام  زکات می شود انسانیت پس خدا حواسش به همه چی بوده .