lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان تلخ... :) 58 بازدید | 7 پست زیادی که کسیو تحویل بگیریعاشق بی محلی های یکی دیگه میشهمیدونی چرا؟!چون خوب بودن زیادیدلو نمیبره دلو میزنه... رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/18 | 21:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malake_kordelia عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 103 نه ببین اینو روانشناسی زرد میگه ک از طرف دوری کن درست باید بیانش کرد ک برای هرچیزی تعادل وجود داشته باشه اگه کادو داد توعم کادو بده محبت کرد محبت کن و ....
minaa1999 عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 4319 دو روز که به یکی محبت زیادی کنی باید دوساعت بهش ثابت کنی احمق نیستی محبت اگه از حد و مرزش بگذره حماقت محضهعجب جمله ای گفتم یجا بنویسید😂 خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 نه ببین اینو روانشناسی زرد میگه ک از طرف دوری کن درست باید بیانش کرد ک برای هرچیزی تعا ... چی بگم الان فقط عجیب پرم از آدما عجیب رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 دو روز که به یکی محبت زیادی کنی باید دوساعت بهش ثابت کنی احمق نیستی محبت اگه از حد و مرزش بگذره حماق ... اوهوم از یه حدیش به بعد دیگه دیده نمیشه الان سوسماس براتون پخش میکنم 😂 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
minaa1999 عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 4319 اوهوم از یه حدیش به بعد دیگه دیده نمیشه الان سوسماس براتون پخش میکنم 😂 😂 خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙