2821
2789
عنوان

برم یا نرم؟

194 بازدید | 8 پست

به نظرتون از دهم برم قلمچی خوبه یا صبر کنم از یازدهم برم؟ 

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو منم دارم میرم

مثل شمام

قلمچی از همه چی بهتره

هرچقد سوالای کنکور سخت باشه میتونی جواب بدی

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

[QUOTE=252005086]برو منم دارم میرم مثل شمام قلمچی از همه چی بهتره هرچقد سوالای کنکور سخت باشه میتونی جواب بدی

از تابستون رفتین؟ 

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

[QUOTE=252005086]برو منم دارم میرم مثل شمام قلمچی از همه چی بهتره هرچقد سوالای کنکور سخت باشه میتونی ...

نه از مهر میخوام برم

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

نه از مهر میخوام برم

ان شاءالله موفق باشی عزیزم♥

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

azar_rezaei | 1 ساعت پیش

کنکور

اسکارلت_رت | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792