2777
2789

چند سالشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لامصبا ۱۲ روز مونده انقدر بی قراری نکنید مدرسه ها بلاخره باز میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اول از همه چند سالشه؟ 

ببین اقتضا سنشه باهاش بدرفتاری نکن

اول ببین پسر کیه، خانواده اش کی هستن

واقعا دخترت رو میخواد یا نه 

اگه واقعا پسر خوبی بود بهشون فرصت بده که زیر نظر خودت باهم در تماس باشن

وگرنه که سعی کن منطقی با دخترت حرف بزنی

چون دعوا فقط و فقط دخترت رو ازت دور میکنه

اول از همه چند سالشه؟  ببین اقتضا سنشه باهاش بدرفتاری نکن اول ببین پسر کیه، خانواده اش کی هست ...

باشه ولی حتی همسرم هم نمیدونه میترسم بهش بگم غشقلق به پا کنه

اول از همه چند سالشه؟  ببین اقتضا سنشه باهاش بدرفتاری نکن اول ببین پسر کیه، خانواده اش کی هست ...

خودمم خیلی به این موضوع فکر کردم دیگه ددارم دیوونه میشم موند سر دو راهی 

باشه ولی حتی همسرم هم نمیدونه میترسم بهش بگم غشقلق به پا کنه

اصلا به همسرت نگوووو

این یه چیزی بین دختر و مادره

همسر شما در وهله اول یک مرد با غیرت خاص خودش

نزار دختر و پدر از هم دور بشن

ولی بازم میگم پسر رو بسنج ببین چجوریه

چون الان یه مورد اطرافم دیدم که نوجونی باهم دیگه ان و میخوان ازدواج کنن و مادرهاشونم می دونن

و شاید پسر بدی نباشه واقعا 

ولی خب یه سری چیزها باید تحت نظر خودت کنترل بشه

واقعابعضیامریضن؛!!! هدفت چیه ازاین مسخره بازیا؟؟؟ تادیروز خواستگارداشتی الان بچه داری

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
اصلا به همسرت نگوووو این یه چیزی بین دختر و مادره همسر شما در وهله اول یک مرد با غیرت خاص خودش نز ...

سرکاریه تایپیکاشو بخون

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁