2777
2789
عنوان

جاریم خیلی حسوده

617 بازدید | 22 پست

دوماه دیگه عروسیشون من میگم میخوام برا شیرنی خورون هم برم آرایشگاه برا مراسم هم میرم میگه نه فقط برا مراسم برو شیرنی خورون نرو باید عروس برع من میگه چه ربطی داره میگم میخوام لباس مجلسی بگیرم میگه سعی کن لباست مثل من نباشه من عروسم میگم بابا به تو چه مگه تو پولشو میدی بخدا خودمو تعریف نمیکنما ولی همه میگن تو از اون خوشکل تری اون  پوستش سیاه دندوناشم کج کوله نمیگم زشته خدا آفریده ولی خیلی حسودی میکنه از اون باشه من با لباس راحتی برم خاله منم آرایشگاه هست کارش خیلی خوبه من میگم میخوام ناخن بکارم میگه من از ناخن چندشم میشه در حالیکه خودش وقت گرفته خیلی اعصابم خورده میگم میرم آتلیه میگه مگه عروسی

خدایا یه نی نی کوچلو به من بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاراتونو برای هم توضیح ندین مشکلی پیش نمیاد

دیگه هرکی عقلش میرسه باید ارایشو لباسش برای مراسم چطور باشه قطعا نباید در حد عروس باشه

در قضاوت و داوری در مورد دیگران                                  عامه مردم ، بی آنکه مزدی بگیرند                                     اضافه کاری میکنند...!👋                                                 اسم 🌛آیسان🌜 رو خیلی میدوستم☹                               اصلا اسمم آیسانه حرفم نباشه😁 👩‍🦯 

برای چی ریز کارها و برنامه هاتو به این آدم سمی میگی

چرا بهش گزارش میدی

از الان که داری میشناسیش دیگه هیچی بهش نگو 

اگه پرسید بگو فعلا برنامه ریزی نکردم، فرصت ندارم بهش فکر کنم، بعدا تصمیم میگیرم و این حرفا 

بزار یهو سورپرایز شه

بعدش هم اینکه دندون و پوستش چجوریه رو کار درستی نکردی به زبون آوردی عزیزم درست نیست

دلیلی نداره از برنامه هات به اون بگی 

ولی کلا سعی کن اگه آرایشگاه هم میری یه آرایش ساده کنی زیاد تو چشم نباشی 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421