2777
2789
عنوان

به وقت اندیشیدن☕️

53 بازدید | 2 پست

دوستان عزیز من از تجربه ی شخصی خودم میگم خدمتتون خواهشا هر اتفاقی میفته واستون چه خوب چه بد توی فضای مجازی به اشتراک نزارید به خصوص مشکلات زندگیتونو از روانشناس و مشاور کمک بگیرید من خیلی هارو دیدم توی سایت با یه نظر دادن باعث بدتر شدن اوضاع شدن 

توی فضای مجازی کسی معجزه نمیکنه خودتون فقط میتونید زندگی تونو نجات بدید من اکثر خانما هارو دیدم‌فاقد اعتماد به نفسن همین مشکل ساز شده جلوی همسرتون نگید چاق شدم یا مشکلات پوستی و… رو نگید چرا چون مردا ریز بین نیستن کم کم دقت میکنن میبینن بله راست گفتید و دیدشون عوض میشه

پادکست های مفید و مطالب مفید زناشویی رو بخونید تا مشکلات زندگیتونو پیدا کنید همیشه مردا مقصر نیستن ما خانما ها هم یک سری ایرادا داریم اگر میخوایید زندگی تون تغییر کنه خودتونو تغییر بدید اول

امیدوارم مفید باشه براتون این مطلب❤️

من یه مدت خیلی صورتم جوش میزد شوهرم همیشه میگفت اینهمه جوش چیه تو صورتت منم یه بار گفتم این جوشا خیلی خوبن دیگه هیچوقت مریض نمیشم جوش نشانه سلامتی بدنه باور کرد انقد خوشحال شد

یه بار دیگم گفت یه کم چاق شدی منم گفتم چاقی دور کمر برا زن خیلی خوبه از پوکی استخوان جلوگیری میکنه گفت چقد جالب 

ولی به فکر کاهش وزنم هستم

من یه مدت خیلی صورتم جوش میزد شوهرم همیشه میگفت اینهمه جوش چیه تو صورتت منم یه بار گفتم این جوشا خیل ...

افرین عزیزم شما مشخصه یه خانم بسیار با اعتماد به نفس هستی ☺️❤️

متاسفانه خانم ها تا اقایون اینا رو‌بهشون میگن خیلی غصه میخورن به جای اینکه بیان مثل شما برخورد کنن و در نتیجه اعتماد به نفسشونو از دست میدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.