2777
2789
عنوان

یا امام حسین(ع)💚💚💚🙏

101 بازدید | 9 پست

السلامُ عَلَیکَ یا اباعَبْدِاللّه وَ عًلی الاَرواح الَّتی حَلَّت بِفِنائِک عَلَیکَ مِنّی سلامُ اللّه ابداً ما بَقیتُ وَ بَقیَ اللَّیلُ وَ النَّهارُ و لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکُم اَلسّلامُ عَلی الحُسین وَعَلی علِیِّ بن الحُسین وَعَلی اُولاد الـحُسین وعَلی اَصحابِ الحُسین

دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه و
از تو دورم باورم نمیشه و دارم میمیرم
کربلا واسم ضروریه حسین اربعین اوضاع چجوریه حسین
کار من امسال صبوریه دارم میمیرم

من ایرانمو تو عراقی چه فراقی چه فراقی
بگیر از دلم یه سراغی چه فراقی چه فراقی
جوونیم فدا سر ساقی چه فراقی چه فراقی

یا 💚امام حسین💚 برس به فریاد دل همه ما😭 شفاعتت رو میخوایم😭😭😭 ای کشتی نجات نجاتمون بده😭😭😭

متن روی عکس: السلام علیک یا اباعبدالله💚 السلام علیک و رحمت الله و برکاته💚

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اَلسَّلامُ عَلَی الحُسَین وَ عَلی علیِّ بْنِ الْحُسَینْ وَ عَلی اولادِ الْحُسَینْ وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَینْ 

اَللّهُمَّ ارْزُقْنا کَرْبَلا 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
الان کربلا م

زیارت قبول عزیزم خوش به سعادتت التماس دعا 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
الان کربلا م

التماس دعا برای جمع حاضر درتاپیک دارم😭🙏🙏🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃