سلام خانوما کسی بوده غربالگری اولش مشکل نداشته باشه سونو مشکل نداشته باشه ولی غربالگری دوم مشکل داشته باشه و ریسک انتی من یک پنجم خیلی زیاده . سلفری دادم . دکترم احتمال سقط داده. هنوز جواب سلفری نیومده هفتمم زیاده ۱۷هفته ۵ روزم . کسی بوده اینجوری باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب جواب آزمایش سلفری اعتماد کن این غربالگریا خیلی استرس میدن ادمو من غربالگری اول ی نمودار بود نقطه کاملا تو محدوده خطر بود انقد استرس گرفته بودم دکتر میگف چیزی نیس
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
ب جواب آزمایش سلفری اعتماد کن این غربالگریا خیلی استرس میدن ادمو من غربالگری اول ی نمودار بود نقطه ک ...
سلفری دادم جوابش نیومده دکتر من گف بچت ب احتمال زیاد سندرم😔 خیلی ناامیدم کرد آخه عدد انتی آزمایش خیلی ریسکش زیاده یک پنجم. برا شما سلفری دادین خوب بود؟؟؟