2777
2789
عنوان

راسته میگن ....

337 بازدید | 17 پست

همه ی مرزها ی ورودی عراق بسته شده ؟؟؟؟

کسی بوده از فامیلاتون برن و نشه رد بشن از مرز؟

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره

کسی بوده بره و نشه رد شه از اطرافیانتون ؟

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

خودمون تو راهیم که فردا بریم دعا کنید باز شه💔

ما هم فردا صبح قرار بود راه بیوفتیم 

تمام دلخوشیم زیارت امام‌حسینه دعا کن برامنم بشه

الان زیر تلوزیون نوشته مزرعه های شش گانه عراق بسته شد

اره دارم همونو میبینم 

خودمون تو راهیم که فردا بریم دعا کنید باز شه💔

اینهمه تاکید میکنن نرید برگردین شرایط بده خدمات رسانی واسه اونایی که اونجان به خوبی انجام نمیشه لطفا باعث دردسر بیشتر نشید 

اینهمه تاکید میکنن نرید برگردین شرایط بده خدمات رسانی واسه اونایی که اونجان به خوبی انجام نمیشه لطفا ...

حرف شما که درسته عزیزم ولی دل عاشق بجز دیدن معشوق منطق دیگه ای نمیشناسه اونم بعد 6 سال ندیدن...منم الان با اینکه شرایط میدونم اما اگه نرم روحم میمیره💔

حرف شما که درسته عزیزم ولی دل عاشق بجز دیدن معشوق منطق دیگه ای نمیشناسه اونم بعد 6 سال ندیدن...منم ا ...

الان شما کجایید خیلی شلوغه ما میخوایم از مرز مهران بیایم 

حرف شما که درسته عزیزم ولی دل عاشق بجز دیدن معشوق منطق دیگه ای نمیشناسه اونم بعد 6 سال ندیدن...منم ا ...

ببخشید عزیزم ولی حق الناس خیلی مهمتره روزی چند هزار نفر دارن اونجا گرمازده میشن نه نفر فوت شدن .شما برید خدمات رسانی به اونایی که گیر کردنم کندتر میشه .

2790
2778
2791
2779
2792