2777
2789
عنوان

درمان سرطان

1139 بازدید | 9 پست

در دنیای مجازی درگیر تیوب در گوگل در هیچ جا شما نمی توانید چند کلمه رو سرچ کنید درمان سرطان مغزی کودکان و یا کلیپی در خصوص درمان سرطان خارج از ایران بریتانیا اروپا شما کلیپی را پیدا کنید به نظرتون به چه دلیل بیمارستان فوق تخصصی محک روی همه این مسائل نظارت و نفوذ دارد به خاطر درآمد سرطان که به جای اینکه سرطان را درمان کند اومدن تمام ایران شعبه زدن و بتونن بیشتر پول درامد در بیارم در یوتیوب سرچ کنید درمان سرطان مغزی کلیپ هایی که میلی برای ده یازده سال پیش یعنی ده یازده سال پیش تا به الان اروپا دست به سینه وایساده تا ایران درمان سرطان را پیدا کنم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
کودکان شدن منبع درآمد در خصوص سرطان
0
0%
شیمی درمانی منبع درامد دکترا
0
0%
کودکان سرطانی اگر نبودن خیریه ها هم نبودن
0
0%
چرا ۳۰ سال پیش اینقدر سرطان وجود نداشت
2
100%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا در خصوص درمان سرطان در دنیای مجازی ایران هیچگونه تحقیقی نمیتونیم بکنیم چرا نمیتونیم در یوتیوب درمان سرطان مغزی کلیپی رو پیدا کنیم که به تاریخ روز باشه و چرا در خصوص شیمی درمانی که منبع درآمد دکتر های ایرانی هست کلیپ ها به روز نمایش داده میشه و میگن عوارض شیمی درمانی فقط ریزش مو شیمی درمانی فقط بیمار و باز جر روبرو میکنه شیمی درمانی فقط بیمار و سر چکش میکنه تمام درمان ها در آمریکا به این صورت نیست در انگلستان در آلمان به این صورت نیست اگر من دروغ میگن شما چرا هیچ چیزی را در خصوص این مسئله در دنیای مجازی ایران نمیتونید پیدا کنیم و چرا بیمارستان محک به جای درمان سرطان شعبه های خودشو در کل ایران بیشتر کردند از سال ۱۳۹۰ با سهل انگاری در آزمایشات زوجین در ازدواج و با ناسازگار بودن گروه خونی الان این تعداد سرطان در کودکان به تعداد ۵ عدد تولد سه عدد سرطان ثبت میشه مردم عزیز چرا در زمان قدیم ان آی سیو نبود چرا در زمان های قدیم زرد این بود چرا در زمان های قدیم مراقبت های ویژه نبود زایمان زودرس نبود اینا همه ارتباطی به موبایل نداره الان کدوم یکی از پدر و مادر ها واقعاً به گروه خونی خودشون واقف هستند و می توانند گروه خونی شون واقعا همینه آیا آزمایش و آیا به صورت انفرادی رفتن آزمایش بگیرند که گروه خونی شون چیه اگر دو گروه خونی ناسازگار با هم ازدواج کنند بچه ای که به دنیا میاد اگر دچار سرطان نشه در ده سال اول زندگی وی در نیمه دوم نیمه سوم یکی از سرطان ها دچار می شود لطفاً جدی بگیرید و در یوتیوب اسم پدر آرشان رو سرچ کنید و کلیپ ها را حمایت کنید تا با همکاری همدیگر اجازه این مسائل دیگه ندهیم

کودکان در بیمارستان محک منبع درآمدی شدن و صدای پدر و مادرها پشت دنیای مجازی خفه شده هستش و از کودکان سرطانی به عنوان یک منبع درآمدی دارند استفاده می کنند و هیچ کودکی درمان میشه میتونید برید از آمار مراجعه کنندگان مرگ و کودکانی که درمان شده اند و ببینید کودکی که با پای خودش میره هیچ وقت با پای خودش دیگه برنمیگرده با تست داروهای مختلف روی کودک تا آخرین نفس امتحان می کنند تا با ترکیب داروهای شیمی درمانی چیزی را در خصوص درمان پیدا کنند هیچ تکنولوژی جدیدی در حوزه درمان سرطان با نداریم � وجود آمدن سرطان و خود دکتر ها و دانشمندان وجود دارد ولی در کشورهای اروپایی با توجه به اینکه این بیماری را خودشان بودند درمان می‌کند و در واقع منبع درآمد براشون مهم بود ولی در ایران خودشون دامن زدن به این ترکیبات این سرطان و با سهل انگاری در ناسازگار بودن گروه خونی در ازدواج پدر و مادرها تعداد سرطان ها را پنج تولد کودک سه کودک سرطانی آمار و تغییر دادن ولی الان درمانش نمیتونم بکنم و بخاطر وضعیت به مملکتی که داریم و �ارت بهداشت و درمان ارزش درمانی نمیده و تکنولوژی درمانی هم نداریم کودکان با جراحی های متعدد و بیمارستان‌های آموزشی تخصصی در خصوص کودکان به کام مرگ کشیده می شوند چرا باید یک بیمارستان خصوصی در درمان کودکان نباشه و چرا بیمارستان مرگ به جای اینکه به فکر درمان کودکان باشد تعداد تخت ها و تعداد بیمارستانها شد تمام استان های ایران را زیاد میکند به خاطر اینکه هر پذیرش که داشته باشد در ازای هر پذیرش مبلغ میگیره شما نگاه کنید اگر این کودکان سرطانی وجود نداشته باشند اگر بیماری سرطان ریشه کن بشه و یا تعداد شکم بشه این همه خیریه در ایران چه کار میکنه این همه موسسه چیکار میکنه و کسب درآمد از چه راهی به دست می آورند آیا بیمارستان محک برای خودشون کاخی درست کردن در داراباد اینها پرسنل و کارکنان حقوق و کسب درامد از کجا بیاد از خون بچه های سرطانی و جیب من و شما را خالی میشه لطفاً با کمک نکردن به بیمارستان محک اقدام کنید برای بسته شدن در به خاطر اینکه بیمارستان محک الان کودک مبتلا به سرطان در یک سال هیچ هزینه کمک درمانی نکرده

اگر یک مقدار با خرد و اندیشه فکر کنید دقیقا متوجه میشید که چرا باید درمان سرطان در ایران به هیچ عنوان بهبودی بیمار خاتمه پیدا نکند و چرا نباید کلیپ یا فیلم یا نوشته ای را در خصوص درمان سرطان al به خصوص کودکان بتونید در گوگل سرچ کنید آخه به چه علت نمیشه چرا هر کانال یا هر شخصی بخواهد به صورت انفرادی پول برای سرطانی ها جمع کن کانالش بسته میشه چرا به چه علت ببینید چرا بیمارستان محک اجازه درمان کودکان را در خارج از کشور نمیده و اجازه نمی داد کودکان در خارج از کشور درمان باشند و چرا جوری به مردم وانمود کرد که سرطان آخر کار از آخر راه است عزیزان من کلیپها و فیلمهای منو در یوتیوب دنبال کنید به نام پدر آرشان

علت سرطان که مطالعه کردید توی کودکان چیه؟ چرا باید ی بچه که دوره ای پیش متخصص میرفته و همه ازمایشاتش سالم بوده یدفعه سرطان بگیره؟

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

یک نوع درمان برای سرطان، درمان هدفمند هست که برای مورد هدف قرار دادن تغییرات ژنتیکی و جهش هایی که سلول های سالم را به سلول های سرطانی تبدیل می کند، مورد استفاده قرار می گیره. در این نوع درمان سلول های سرطانی رو بدون آسیب رساندن به سلول های سالم  از بین می برند.

مزیت اصلی درمان هدفمند اینه که می تونه سلول های سرطانی رو بدون آسیب رساندن به سلول های سالم از بین ببره و از رشد آن ها جلوگیری کنه. معمولا پزشکان  زمانی که درمان های دیگه موثر نباشن، درمان های هدفمند را توصیه می کنن.

سلام دوستان من میخواستم راجع به یکی از درمان های جدید سرطان به عنوان درمان هدفمند اینجا اطلاع رسانی کنم.این نوع درمان تغییرات ژنتیکی یا جهش هایی را که سلول های سالم را به سرطانی تبدیل میکنه، مورد هدف قرار میده.  حتما میدونید که شیمی درمانی که از درمان های رایج برای سرطان هست علاوه بر سلول های سالم سلول های سرطانی رو هم مورد هدف قرار میده.