2410
2640

تو امضامه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

سلام بستگی به خودت داره من کیسه آبم پاره شد 

اولش دردی شبیه به پریودی ولی درد زیاد بعد که امپول فشار بهم زدن دردم بیشتر شده بود میگرف ول میکرد مثلا دودیقه درد شدید ۱۰دیقه درد نداشتم 

ولی کلا پروژه ی استرس زاییه 

شنیدم خیلی بهتر از سزارینه  قبلش درد داری خیلیییییی ولی خب بعدش راحتی

من درد جفتش رو کشیدم هیچم بهتر از سزارین نیست 

سزارین شایف میدن و پمپ درد اصلا درد نمیفهمی 

طبیعی خیلی درد داره اصلا قابل تحمل نیست بااون همه استرس 

اصلا نترس هرچی بگی همون میشه انشالله به سلامتی زایمان کنی سوره ی انشقاق زیاد بخون تو نت سرچ کن دعای سهولت زایمان زیاد بخون یکیشم بود قبلش باید بخونی رو آب بخوری .و فقط پیاده روی.....

کلا چند ساعت طول کشید؟

من شب قبلش ترشحات زیاد که صورتی رنگ بود دیدم خیلی بود خوابیدم ساعت ۴_۵ صبح با درد از خواب پاشدم کیسه ابم پاره شده بود همینطوری اب از بغل پام میومد بعد تا ۱۱ صبح درد کشیدم گفتن بچه مدفوع خورده ساعت ۱۲ سزارین شدم

2456

من سزارین بودم چون اصلا توی خودم جرات طبیعی رو نمیدیدم
باید ببینی تمایلت به کدوم بیشتره همون رو انجام بدی
خیلیا مثه من سزارین بودن و راضی
خیلیا هم طبیعی بودن اونا هم راضی
بنابراین باید دل و جرات خودتو بسنجی انتخاب کنی

2664