2777
2789
عنوان

ابروم رفت...

339 بازدید | 18 پست

من خیلی خجالتی امممم خیلی زیاد  و اصلا اعتماد ب نفس ندارم. با اینکه بهم میگن خوشگلی تا قانعشون نکنم زشتم ول نمیکنم 😐. 

ب حدی خجالتی ام ک وقتی مهمون میاد از اتاقم نمیام بیرون ک نبینن منو😐💔. 

امروزم مهمون داشتیم بزورِ مامانم رفتم پیششون، موقع ناهار سر سفره ننشستم، اون طرف تر نشستم و کوفتمو خوردم. وقتی ام پا شدم ظرفمو ببرم( ظرفا یبار مصرف بودن، از رستوران سفارش دادیم بیارن برا همین یبار مصرف بود نگید تو خونه برا مهمون چرا یبار مصرف  😑😂 خلاصه اینو بیخیال 😂💔) از جلو کولر ک رد شدم باد کولر زد بهم دو تا رو هم بودن ظرفا رویی افتاد ته  ظرف  یکم برنج بود ریخت زمین، اب شدم رفتم تو زمین مردم از خجاااالت.، 😂😫

تو جمعم کلا حرف نمیزمممم  . فقط  خدا نکنه تو دعوا جایی باشم موقع دعوا کردن مث چی حرف میزنم طرفو میخورم  انگار ی ادم دیگ میشم یکی ببینه پشماش میریزه میگن این همونه؟ 😐البته تو جمع دوستام  وراجم😐اما همچنان بی اعتماد ب نفسم از وقتی ک ام ک کرونا اومد و ماسکو با خودش آورد ماسک از رو صورتم کنار نمیفته

ی راه حلی بدین خجالتی بودنمو بزارم کنار و اعتماد به نفس داشته باشمممم اگ راه حلی ندارین  مسخره نکنین خودم ب اندازه کافی ناراحتم😫، 😂

اوفییی راحت شدممم مرسی ک خوندین 😐💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیز بدی نبود که بخوای خحالت بکشی اتفاق بود دیگ😑😑😑

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

والا این زبون که تو داری خجالتی منم

اینطور ک اینجا حرف میزنم رو در رو خجالت میشکم اخه اگ رو در رو ام میتونستم همنیطور راحت باشم دیگ خجالتی نبودم، اینجارو نبین😂😂