2777
2789
عنوان

ابروم رفت...

333 بازدید | 18 پست

من خیلی خجالتی امممم خیلی زیاد  و اصلا اعتماد ب نفس ندارم. با اینکه بهم میگن خوشگلی تا قانعشون نکنم زشتم ول نمیکنم 😐. 

ب حدی خجالتی ام ک وقتی مهمون میاد از اتاقم نمیام بیرون ک نبینن منو😐💔. 

امروزم مهمون داشتیم بزورِ مامانم رفتم پیششون، موقع ناهار سر سفره ننشستم، اون طرف تر نشستم و کوفتمو خوردم. وقتی ام پا شدم ظرفمو ببرم( ظرفا یبار مصرف بودن، از رستوران سفارش دادیم بیارن برا همین یبار مصرف بود نگید تو خونه برا مهمون چرا یبار مصرف  😑😂 خلاصه اینو بیخیال 😂💔) از جلو کولر ک رد شدم باد کولر زد بهم دو تا رو هم بودن ظرفا رویی افتاد ته  ظرف  یکم برنج بود ریخت زمین، اب شدم رفتم تو زمین مردم از خجاااالت.، 😂😫

تو جمعم کلا حرف نمیزمممم  . فقط  خدا نکنه تو دعوا جایی باشم موقع دعوا کردن مث چی حرف میزنم طرفو میخورم  انگار ی ادم دیگ میشم یکی ببینه پشماش میریزه میگن این همونه؟ 😐البته تو جمع دوستام  وراجم😐اما همچنان بی اعتماد ب نفسم از وقتی ک ام ک کرونا اومد و ماسکو با خودش آورد ماسک از رو صورتم کنار نمیفته

ی راه حلی بدین خجالتی بودنمو بزارم کنار و اعتماد به نفس داشته باشمممم اگ راه حلی ندارین  مسخره نکنین خودم ب اندازه کافی ناراحتم😫، 😂

اوفییی راحت شدممم مرسی ک خوندین 😐💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز بدی نبود که بخوای خحالت بکشی اتفاق بود دیگ😑😑😑

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

والا این زبون که تو داری خجالتی منم

اینطور ک اینجا حرف میزنم رو در رو خجالت میشکم اخه اگ رو در رو ام میتونستم همنیطور راحت باشم دیگ خجالتی نبودم، اینجارو نبین😂😂